Hogyan fogadjam el, hogy én magányos vagyok, és nem élhetek olyan életet, mint a többi fiatal?
Nem járhatok bulizni, pedig szeretnék, nem mehetek szórakozni, nem mehetek haverokkal nyaralni, nem mehetek haverokkal fesztiválokra, nem járkálhatok fel Budapestre haverokkal havonta többször ahogy jópár ismerősöm, nem élhetek társasági életet. Pedig én próbálkozok haverokat szerezni, csak valami okból, talán valami mentális betegségnek köszönhetően nem nagyon megy.
Nem tetszik senkinek a személyiségem, amit viszont megváltoztatni nem tudok.
Hogyan törődhetnék bele, hogy az én életemből kimarad az a kamaszkor, fiatalkor, ami mindenki máséban benne van?
Van még más, ilyen unalmas életű fiatal rajtam kívül?
Szerencsédre van több megoldás:
-játssz a WoW-val vagy valamilyen online játékkal, akár sakkal. Van sakk közösség is ha érdekel:D
-használd ki, hogy egyedül vagy! Na de nem úgy, hanem tanulj és legyél valamilyen magas agyigénybevételt igénylő munkás! Tanulj ki egy természettudományt vagy vmit. Lesz pénzed, akár külföldre is mehetsz, stb
-Nekem ha van időm mindig vagy a gép előtt ülök vagy "fejlesztem" magam. Mit értek ezalatt? Fejlesztem az agyam, edzéssel a testem-->hasznossá teszem az időt amit egyedül töltök. Na jó azért nekem vannak barátaim meg minden:D de ettől még ugyanúgy szeretem a magányt, mert ott csak én vagyok és szabad önrendelkezési jogom van. Most a szünetem alatt:
- War Thunderezek
- könyvet írok
- tanulok a következő félévre
- van súlyfeleslegem, azt edzem le magamról
- stb.
Nem igénylem annyira a társaságot mint a többiek DE: az embernek élnie kell a lehetőségeivel, adottságaival. Találd ezt meg magadban, ahogy én is tettem!
Persze ha gyilkolási hajlamaid vagy hasonlók vannak akkor ne azt erőltesd:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!