Tudom, sok ilyen kérdés volt már, de hogy fogadjam el, hogy csúnya vagyok?
Minden embernek más a partner ideálja, mindenki szemében más a szépség megfelelője. Ez egy rettentő nagy tévhit, hogy a külső a legfontosabb mikor az illető érzelmeket táplál a másik iránt, pláne egy rendes, érett lány
részéről. Egyátalán ki mondta ezt a butaságot neked? De valószínűleg tartom, hogy az egyéntelen, felszínes kiégett pláza lánykák érdekelnek, bizonyára azt hiheted, hogy az angyali tökéletes arcocska ragyogó belsővel párosul. Majd ha érettebb leszel és lecsillapodnak a hormonok, akkor rá jössz majd
mindenre.
A kinézeten lehet valamelyest javítani, ha igényesebbre veszed a figurát, nyilván attól függ, miben merül ki ez a "csúnyaság".
Amúgy meg más tulajdonságokkal lehet kompenzálni az előnyös küllem hiányát. Karizmatikus, magabiztos, jó szociális készségek, szórakoztató jellem/viselkedés, kiemelkedően jó humor, stb.
En ismerek kifejezetten csunya embereket ( ferfit is, nöt is) akik vagy tudjak, hogy csunyak, vagy nem hajlandok elfogadni a tenyt. Akire ramutatnak, az elalel, söt sorbaallnak, a masik nem kepviselöi, hogy engem, engem!!! A titok a magabiztossag, a stilus, a kisugarzas. Onnantol, hogy elhiszed, hogy jo pasi vagy, az is leszel. Nem egyszer hallottam baratnöktol, hogy Uristen,meg csak nem is szep, de annyira vonzo!! Na jo, en is mondtam mar ilyet. :)
A szepseg nagyon relativ. Amit te csunyanak latsz, azt lehet mas szepnek fogja, vagy esetleg eszre sem veszi. Bizz magadban, menni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!