HOgyan fogadjam el azt hogy csúnya vagyok? Lehetséges? Van akinek sikerült túltennie magát ezen?
Egyetértek az előttem szólóval. Valamit mondj a külsődről :)
Ha túl vékonynak érzed magad egyél ha ducinak tornázz,táplálkozz rendesen , öltözködj csinosan, találj magadnak valami jó hozzád illő frizurát , csináltasd meg a szemöldököd , (nem tdom , hogy sminkeled e magad de..) egy KIS smink nem árthat. De tudod.. a belső fontosabb! ;)
Az utolsóval teljesen egyetértek :)
Hidd el, ha még úgy is van, ahogy gondolod, fantasztikus dolgokat ki lehet hozni egy emberből, főleg lányokból, hiszen tudsz sminkelni, rengetegféle frizura létezik. Egyébként, ha küldenél képet, akár privátban, akár ide felraknál egyet könnyebb lenne segíteni, főleg, hogy egyáltalán nem biztos, hogy úgy van, ahogy gondolod.
Vagy leírhatnád, hogy mi az amit szeretsz, és mi az amit nem szeretsz magadon, az segít tisztázni a dolgokat, ami előnyös és tetszik természetesen azt emeld ki :)
Nyaktól lefelé aránylag meg vagyok békélve a testemmel.
viszont az arcom.. hegyes orrom van; nincs állom, vagyis tudjátok így hátrébb van tolódva az alsó állkapcsom, bár van fogszabályzóm ami ezen sokat segít. Alapvetően öreges az arcom mert ilyen püffedt a bőröm, egyáltalán nem feszes a koromhoz képest. Tele vagyok miteszerrel
Szokták mondani h pocok fejem van.. gondolom ez mindent elárul.
Egyébként festem magam, nem járkálok zsíros hajjal, elég igényes vagyok a ruháimra, az illatomra, stb. de ez a fejemen akkor sem segít.
És ne haragudjatok de képet nem szeretnék küldeni, félek hogy valamelyik ismerős felismerne
Értem.
Alapvetően nincsen akkora baj szerintem.
Az egyik csoporttársnőmnek ugyanez volt a gondja az állkapcsával, fogaival. És megműtötték, mert zavarta a harapásban, beszédben. Mivel 16 éves vagy, biztos olcsón megcsinálják. Ez azzal jár, hogy eltörik az állkapcsod, ami utána nagyon fáj egy hétig, de ez az ami igazán segít azokon, akiknek a fogsora nem jól záródik.
A bőröd sokat fog változni, még nagyon fiatal vagy, azt mondják hogy egy kis napozás jót tesz a mitesszerek ellen, mert leszárítja azokat.
Szia! Egyszerűen meg kell találnod azokat a dolgokat,amikkel kiemelheted az arcod előnyös részeit,és javítani kicsit azon, ami nem annyira szép esetleg. A mitesszereken egy jó kozmetikus tud segíteni. Van a közeledben? Megengedheted magadnak? De bőrgyógyász is biztosan tud megfelelő krémet ajánlani rá. Szemöldököt is tudsz úgy alakítani, hogy széppé varázsolja az összhatást, a szemöldök nagyon megváltoztatja az arcot :)
És parányi sminket is használhatsz, pl spirál, szájfény, ezek is dobhatnak a dolgon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!