Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ugye nem én vagyok az egyetlen...

Ugye nem én vagyok az egyetlen szörny akinek minden reggel össze kell raknia magát?

Figyelt kérdés

Minden reggel azon veszem észre magam hogy 1/vagy másfél órát toltok el azzal hogy normálisan nézzek ki a napra.

Szerintem ha az előtte/utána képet összehasonlítanánk,meg se ismernének.

Hihetetlen hogy mennyit dob rajtam egy ruhadarab vagy smink.Mindez alatt egy undormány lapul.

Ugye nem csak én vagyok ilyen?

2013. jan. 14. 08:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nálam változó. Vannak nekem is rossz napjaim, amikor felkelek, és a bőröm sem néz ki jól, karikás a szemem, béna a hajam. Ilyenkor kell vagy 30-40 perc, mire kisminkelem magam, megcsinálom a hajam, de nekem kb ez a maximum, másfél órát sosem töltök el szépítkezéssel, esetleg, ha valami alkalomba vagy buliba megyek. De van olyan nap, hogy felkelek, és elégedett vagyok magammal, ilyenkor meg ultragyorsan elkészülök.
2013. jan. 14. 09:06
 2/11 anonim ***** válasza:
52%

Mennyi idős vagy, hogy ennyi sminkre van szükséged a jó külsőhöz? :o

Sima reggeleken csak korrektort használok a bőrhibákra és BB krémet, feltűzöm a hajam és irány az utca. :) Ha üzleti találkozóm van vagy elmegyünk beülni valahova barátokkal beszélgetni, akkor kb. fél órát vesz igénybe a készülődés, mert picit sminkelek is. Mondjuk nincs is nagy előtte-utána kontraszt, ki vagyok békülve a külsőmmel. :)

28N

2013. jan. 14. 10:08
 3/11 anonim ***** válasza:

Helló!

Hát ez elég érdekes, én egy átlag reggel kb 3 perc alatt sminkelek, megmosom az arcom, bb krém, utána teszek egy ilyen kis por-krém (nem tudom mi a neve) állagú alapozót, szempillaspirál, kis pirosító. meg néha teszek vmi barackos színű rúzst.

A hajamat állandóan formázgatom, de nem azért mert bajom van vele, csak mert unatkozom, ha nincs időm, nem csinálok vele semmit mert ilyen hullámosan se rossz

L/16

2013. jan. 14. 11:42
 4/11 anonim ***** válasza:

szereintem is sok a másfél ór., De ha neked igy jó csináld én tuti nem kelnék fel ezért ennyivel elöbb. Én csak pici korrektort vagy alapozót kenek fel, kihúzom a szemem meg kenek kis rúzst és ennyi. öltözés meg kb 3 perc. Az egész nem több 10 percnél. Mit csinálsz ennyi ideig? többször átöltözöl? Egy barátnőm készülödik ennyi ideig mert 10 sze rátöltözik amig megfelelőnek tartja, de neki is inkább ott van agond hogy nincs megelégedve magával.

Könnyen lehet tényleg valami önkép zavar vagy önértékelési probléma van a dologban nálad is.

2013. jan. 14. 11:44
 5/11 anonim ***** válasza:

Én megértelek...

Én utálok smink nélkül lenni, egy kicsi/vagy több mindig van rajtam, nekem kb. 15-20 perc azért kell, hogy valamennyire jól érezzem magam a bőrőmben... önbizalmam az nem sok van sajnos...

2013. jan. 14. 12:04
 6/11 anonim ***** válasza:

reggelente én is a tükörbe nézek, és ....elég nyúzott fejem van olyankor :D

mindig eltrvezem h jó most csak szempillaspirált használok, de végül egyre több smink kerül fel az arcomra , neekem ez már mehszokássá vált : alapozó a pattis részre, szemceruza szemtus,meg spirál, utána hajvasalás és az egész enekm is egy óra hossza :S

2013. jan. 14. 13:10
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem kb 10 perc.. de régen amikor vasaltam a hajam, meg mindig elbénáztam a szemhéjtust, volt az fél óra is:D Most felkelek, fogmosás, arcradír, pötty világos alapozó, kevés bb krém, púder, pirosító, gyors szemkihúzás tussal, szájfény és ennyi, ez nagyon max 10 perc :P Enélkül én is olyan vagyok SZERINTEM mint egy hulla, de a barátom egyenesen imád reggel ilyenkor látni, szerinte sokkal szebb a szemem smink nélkül.. (a bőrömön is csak én látom a különbséget alapozás után xD) Ennyit erről:DD De nincs totál más arcom smink nélkül is sminkben, nekem mégis jobb érzés sminkelni :3
2013. jan. 14. 14:25
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát ez elég fura, valóban egy szörny lehetsz (már bocs) ha neked másfél óra kell sminkhez, öltözködéshez. És azért mondom mert nekem rengeteg bőrhibám van, a hajam rémes, de még ezzel is csak annyi a dolgom, hogy megmosdok, korrektor, bb krém, púder, szemfesték, felöltözök, hajat vasalok. Ez 20 perc összesen. Nem értem aki másfél óráig kencézi magát az mit csinál?
2013. jan. 14. 20:34
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,

tulajdonképpen nem másfél óra a szépítkezés,ebben minden benne van. Pl zuhany,hajvasalás vagy göndörítés,smink, ruhaválasztás (elég sokat variálok)..ezek mind 10-20 percet vesznek igénybe,+ reggeli + minden.

Meg tudnám csinálni reggelente ezt mind gyorsabban,hiszen ha később kelek fel mert mondjuk elaludtam akkor is odaérek az iskolába.Tehát ez azt bizonyítja hogy nagyon elhúzok mindent..

A válaszolók többsége úgy tűnik gyorsan készülődik,vagy nem vesz ennyi időt igénybe.Talán megfontolom én is hogy felgyorsítom a reggeleket,mert tiszta kínzás minden nap.

Egyébként 18 éves vagyok.

2013. jan. 15. 02:02
 10/11 anonim válasza:
Békülj ki magaddal, nem kell annyi vakolat, mert az nem te vagy. Hidd el nem vagy szörnyeteg, csak belül kell megváltoztatnod a nézőpontodat. Hidd el több vagy mint aminek hiszed magad. !O_o
2013. márc. 13. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!