Szerintetek lehet egyedül boldog lenni?
Figyelt kérdés
2014. jún. 8. 20:21
22/38 A kérdező kommentje:
22/f
És sokan mondják, hogy a magány és egyedüllét nem ugyan az. Pont ez érdekelne. Szerintetek mi a különbség?
2014. jún. 8. 23:00
23/38 anonim 

válasza:

#20/21 Énekem vannak barátaim családom velük beszélgetek csak,hazaérek üres a lakás és rámtör a magány egyből.Szerintem ugyanaz dettó magány=egyedüllét.
24/38 anonim 

válasza:

Érezted már magadat igazán magányosnak,hiába vesznek körül 100-an.Mintha ott sem lennél.
25/38 A kérdező kommentje:
Persze. Elég idegölő. Egy év múlva kezdődik a suli, addig valahogy ki kell bírni... :D Én tuti nem az az alkat vagyok, aki elvan egyedül. Üres az egész élet. Olyan, mintha börtönben lennék. De egyszerűen nem tudok kitörni belőle. Pénz nélkül nemigazán lehet elindulni ismerkedni. :(
2014. jún. 8. 23:10
26/38 anonim 

válasza:

Pénzel nem veheted meg a boldogságot.Bárcsak így lenne.Az a lényeg benned mi van,aki meg a pénzre hajt azt hadjad a francba.
27/38 A kérdező kommentje:
Igazad van, de én úgy értem, hogy ha az ember már szórakozni, vagy ilyen helyekre akar elmenni, ahol talán lehetne valami, ahhoz is pénz kell. Nekem meg per pill nincs ennyi sem.
2014. jún. 8. 23:25
28/38 anonim 

válasza:

Valaki csak szponzorál ha suliba jársz,találj ki vmit ne ezen muljon már.
29/38 A kérdező kommentje:
Hát szponzorálnak, csak most sok mindenre kell költeni, szóval nem férnek bele ilyenek. :(
2014. jún. 8. 23:35
30/38 anonim 

válasza:

Próbáltam, nem lehet! Egy ideig próbálkozol, hazudsz magadnak, hogy milyen boldog vagy, meg nincs is szükséged senkire, de örökké nem csaphatod be magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!