Szerintetek lehet egyedül boldog lenni?
Figyelt kérdés
2014. jún. 8. 20:21
11/38 A kérdező kommentje:
Nem kifejezetten párkapcsolati szempontból kérdezem, hanem úgy általában ha az ember nem veszi körbe magát senkivel, akkor is tud-e egyedül boldog lenni.
2014. jún. 8. 22:01
12/38 anonim 

válasza:

Nem hiszem az ember társas lény alapból,komunikálunk, érzelmeinket ki tudjuk fejezni,és ha ezt nem tudod megosztani senkivel akkor felemészt a boldogtalanság.
13/38 A kérdező kommentje:
Jelenleg én is így gondolom, ezért vagyok kíváncsi olyanok véleményére, akik esetleg máshogy látják.
2014. jún. 8. 22:16
14/38 anonim 

válasza:

Egyedül sosem leszel boldog. Én már több éve vagyok egyedül, teljesen egyedül, senkit sem érdeklek, és senkim sincs. Nem vagyok boldog. 22/f
15/38 A kérdező kommentje:
És ti miért vagytok egyedül?
2014. jún. 8. 22:25
16/38 anonim 

válasza:

Énekem párkapcsolatom nincs,családom,barátaim vannak.Hogy miért ez egy régi történet,korábban én is ugy gondoltam nem kell senki.El voltam kis világomban tudod kocsik,bulik stb.Már 6 éve feladtam ezeket komolyodtam egy kicsit.De mostanra elhidegültem a nőkkel való kapcsolattól.Ugymond kiégtem.Erre 1 éve jöttem rá.
17/38 A kérdező kommentje:
Én pedig szinte senkivel sem beszélek már lassan 3 éve. És nagyon lélekemésztő, viszont vannak, akik pedig önszántukból élnek így. Szóval lehet, hogy csak hozzáállás kérdése...
2014. jún. 8. 22:47
18/38 anonim 

válasza:

Én rajta vagyok a projekten,próbálok változni csak ahhoz változtatnom kellene a helyemet is.El kéne költöznöm máshova hogy ujrakezdhessem.
19/38 A kérdező kommentje:
Én is rajta vagyok, csak sajnos eddig nem jártam sikerrel.
2014. jún. 8. 22:53
20/38 anonim 

válasza:

Az egyedüllét és a magány nem ugyanaz :) Szerintem lehet boldogan élni egyedül is. Magányosan nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!