Minden nap Tescoba járok. Ez szerintetek gáz?
Kevés barátom van és ők sem érnek rá mindig, viszont otthon ülni se szeretek, egyszerűen ki nem állhatom, utálom. De amíg nem növekszik meg a fizum, nem telik olyan programokra, amikre szívesen elmennék akár egyedül is. Az utcán kóborlást utálom, már nagyon unalmas, főleg egyedül, társaságban nem lenne az. Ezért minden nap elmegyek a Tescoba és leárazott termékekre vadászok. Ott szoktam olvasgatni is, már ki is olvastam egy könyvet:)
Viszont az már egy kicsit aggaszt, hogy lassan minden nap oda járok. Mi van, ha feltűnik az ottani embereknek, hogy csak lézengek ott? Szerintetek ciki?
olcsó tollakat :DDDDDDDDDDD
én a soroksári auchanba járok, az sokkal nagyobb :D
15 A könyvtárnál büntetést is kell fizetni, ha nem viszed vissza időben a könyveket.
16 Üdv, sorstárs. Én először mindig a leárazott tejeket, húsokat, zöldségeket és édességeket nézem meg, utána olvasgatok, utána meg ha nagyon unom magam, akkor megyek a mirelitekhez:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!