Minden nap Tescoba járok. Ez szerintetek gáz?
Kevés barátom van és ők sem érnek rá mindig, viszont otthon ülni se szeretek, egyszerűen ki nem állhatom, utálom. De amíg nem növekszik meg a fizum, nem telik olyan programokra, amikre szívesen elmennék akár egyedül is. Az utcán kóborlást utálom, már nagyon unalmas, főleg egyedül, társaságban nem lenne az. Ezért minden nap elmegyek a Tescoba és leárazott termékekre vadászok. Ott szoktam olvasgatni is, már ki is olvastam egy könyvet:)
Viszont az már egy kicsit aggaszt, hogy lassan minden nap oda járok. Mi van, ha feltűnik az ottani embereknek, hogy csak lézengek ott? Szerintetek ciki?
1 Az a baj, hogy pénzbe kerül, mert mesze van és bérlet kell. Pedig mennék. Ahogy lesz végre normálisan pénzem, az első dolgom lesz.
2 Hát befolyásolható személyekkel nem jó barátkozni. Tudom, mert egy párszor már megszívtam velük.
Én suliba járok (teljes fizetést kapok itt) és heti két napot dolgozom 8 órában, a többi napom szabad és pénzem is van.
Én Müllerben, Rossmanban akciós termékeket nézegetek, ruhaboltokban szintén, aztán utcán sétálgatok, sportolni, kiállításokra járok. Néha beülök egy moziba. Nekem minden barátnőm már 8 órában dolgozik, így vagy velük ebédelek, vagy este találkozunk. Napközben ellógok egész ügyesen:) (Bp)
Nincs ebben semmi rossz.:)
ha ezt nekem írtad (a kiállításos), akkor ők dolgoznak 8 órában, de mellette azért ki tudnak jönni egy étterembe ebédelni a Belvárosban (én meg a Belvárosban lakom), így ez megoldott.:) a többi helyre meg egyedül megyek, mozi, kiállítás.
de továbbra sem tartom cikinek, csak ne menj mindig a tecsóba:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!