Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Lányok, fiúk. Szerintetek...

Lányok, fiúk. Szerintetek probléma ha 16 éves vagyok és még egyszer sem volt barátnőm?

Figyelt kérdés
Mert hát,a mai lányok elítélik ha van egy kis pocakom,idióta vagyok,ha rock és metál zenét hallgatok,meg még csomó ilyen dolog.Általában csak az kell nekik,hogy legyél páva gyerek,legyen kockás hasad,hallgass Ván dájreksönt,Zsüsztin Bíbert,Mrbustát,meg ilyeneket.A környezetemben lévő lányok 90% a ilyen.
2014. máj. 17. 15:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
19-es! Jobb, mint a semmi hidd el!
2014. máj. 18. 12:37
 22/25 A kérdező kommentje:
És ha én így jól érzem magam,és nem akarok megszabadulni a pocakomtól :)Vagy elfogadnak így ahogy vagyok,vagy nem.Na de ne ezen vitatkozzunk
2014. máj. 18. 15:19
 23/25 anonim ***** válasza:

"Mert hát a mai lányok elítélik stb...."- ÁLTALÁNOSÍTÁS

De ha te komolyan ezt gondolod minden lányról,akkor minek akarsz ilyen barátnőt? (így nem is lesz)

2014. máj. 18. 17:11
 24/25 anonim ***** válasza:
Az én férjem rocker is, pocakos is és nem nagyon szokták rólam azt gondolni, hogy csúnya vagyok, tehát általában jó nőnek tartanak. Az is igaz, hogy esküvő előtt kisebb volt a pocakja, de nem hiszem, hogy ez bármelyik normális nőnek fontos szempont lenne, engem nem érdekel, hogy kockás-e a hasa, inkább az, hogy értelmes, megbízható, vicces és szeretek vele lenni. Mit érnék valakivel akinek kockahasa van és tiszta hülye?
2014. máj. 18. 18:20
 25/25 anonim válasza:

Kedves kérdező, szerintem ne bátortalanodj el ettől az egésztől.

Az igazság az, hogy nekem 15 éves koromban volt az első barátnőm, azóta nincs és 18 vagyok jelenleg. Eleinte őt is azért szedtem fel mert normális volt, aztán kiderült, hogy nem az. Hülyébbnél hülyébb döntéseket hozott a végén pedig lecserélt, úgyhogy nem vagy elkésve. Szerintem azért 17-18 évesen az első csalódást jobb lenne megélni, mint 15-16 évesen, amikor az ember érzelmei hol fent, hol lent. A környezeted miatt ne aggódj, felénk is mindenki ribi és felénk is minden jó csaj ezeket a "pávának" nevezett metroszexuális idióta kis gyerkőcöket imádják. Ez a trend manapság, de nem kell átvenni. Egy lapáttal tesz rá, ha ezek a homik még fociznak és akkor a lányoknak már a koruk sem számít, tehát a 15-16 éves lánynak bejön a 13 éves kis páva... szégyen, de ne bátortalanodj el, vannak még normális lányok ebben az országban és ők azok akik hasonlóképp szarul érezik magukat a kis ribi tinik miatt.

2014. máj. 30. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!