Február 20. Négy darab x a kézfejen?
Terjed egy ilyen dolog a facebookon, és más közösségi oldalakon, hogy aki valaha vagdosta magát, bántották, vagy magányos, esetleg más mentális problémája van, az rajzoljon a kézfejére 4 db x-et február 20-án. (Nem azért, mert ilyen volnék, vagy meg akarnám csinálni, de) Ez tényleg igaz? Azaz tényleg van ilyen szokás, vagy csak pletyka, és be akarják ezt vezetni a tinik? (Jelzem, az is hozzá tartozott a közösségi oldalon látott poszthoz, hogy akin meglátjuk, azt meg kell ölelni.)
Szóval ez egy olyan dolog, mint mikor fekete szalagot kötnek magukra november 30-án, akik bántják/bántották magukat?
"esetleg más mentális problémája van"
Tehát az elmeotthonok lakói a sárga karszalagot 4 X-re cserélik 20-án. Jó tudni.
Tudom, nekem is az összes szuicid hajlamú kistini ismerősöm napok óta ezt osztogatja az üzenőfalon.
Egyébként nincs ilyen "szokás", valaki kitalálta, a többi hasonló szuicid kistini meg továbbosztotta.
en nem lattam ezeket a posztokat nemtudnatok belinkelni?:c
es szerintmis szep ez a szokas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!