Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Február 20. Négy darab x a...

Február 20. Négy darab x a kézfejen?

Figyelt kérdés

Terjed egy ilyen dolog a facebookon, és más közösségi oldalakon, hogy aki valaha vagdosta magát, bántották, vagy magányos, esetleg más mentális problémája van, az rajzoljon a kézfejére 4 db x-et február 20-án. (Nem azért, mert ilyen volnék, vagy meg akarnám csinálni, de) Ez tényleg igaz? Azaz tényleg van ilyen szokás, vagy csak pletyka, és be akarják ezt vezetni a tinik? (Jelzem, az is hozzá tartozott a közösségi oldalon látott poszthoz, hogy akin meglátjuk, azt meg kell ölelni.)

Szóval ez egy olyan dolog, mint mikor fekete szalagot kötnek magukra november 30-án, akik bántják/bántották magukat?

2014. febr. 19. 15:46
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Te is kitalálhatsz bármit aztán megoszthatod.
2014. febr. 19. 15:52
 2/21 anonim ***** válasza:
79%

"esetleg más mentális problémája van"

Tehát az elmeotthonok lakói a sárga karszalagot 4 X-re cserélik 20-án. Jó tudni.

2014. febr. 19. 18:49
 3/21 A kérdező kommentje:
#2 Így szólt a poszt. :) Nem tudom, ki találta ki, csak tudni akartam, tényleg van-e ilyen dolog, vagy csak terjesztenek egy ilyet. :)
2014. febr. 19. 19:16
 4/21 anonim ***** válasza:
85%

Tudom, nekem is az összes szuicid hajlamú kistini ismerősöm napok óta ezt osztogatja az üzenőfalon.

Egyébként nincs ilyen "szokás", valaki kitalálta, a többi hasonló szuicid kistini meg továbbosztotta.

2014. febr. 19. 19:59
 5/21 anonim válasza:
100%
szerintem ez egy szép gesztus és akár minden hónapban lehetne ilyen nap! egy lelki sérültnek az ölelés életet is menthet :)
2014. febr. 19. 20:24
 6/21 anonim ***** válasza:
61%
Bárhova rajzolhatsz magadra 4 db. x -et, akkor is xar életed volt, van, lesz, mert csak Te tehetsz, arról hogy milyen életet is élsz majd és a 4 db. x semmit nem old meg, csak magadat csapod be mentálisan.
2014. febr. 19. 23:39
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Elmegyünk egymás mellett minden nap, még úgy is, ha közeli ismerősök vagyunk. Nem tudjuk egymás problémáit, hacsak nem vagyunk olyanok, akik állandóan magukról beszélnek. Ez egy jó ötlet lenne arra, hogy rájöjjünk, hogy most van 2 millió sín, ami hiába fut egymás mellett, össze sose ér (fuj, de sablonos vagyok ma, na mindegy). Szóval vegyük észre egymást. Ha ez nem lenne egyre nagyobb probléma, nem lenne ennyi feltűnési mániás tini se, mert kapnának figyelmet, egymástól, akárkitől.
2014. febr. 19. 23:56
 8/21 anonim válasza:
94%
Szerintem ez egy nagyon szép ötlet, de tartok töle,hogy csak elitélnék azokat, akik ezt felválalják..
2014. febr. 20. 08:52
 9/21 anonim ***** válasza:
Én is láttam ezt a kiírást egy oldalon, ma pedig egy osztálytársamnak mindkét kézfejét láttam X-eket. Nem vagyunk olyan jóban, nem is nagyon szoktunk beszélni. Odamentem hozzá, megfogtam a kezét, és elmondtam neki hogy láttam egy kiírást, majd megkérdeztem hogy ehhez van-e köze. Igen-t mondott, és én megöleltem. Olyan jó volt látni a szemében hogy örül neki, de egyben tudtam hogy nincs rendben minden vele. Szóval ez egy nagyon szép dolog, és tényleg, aki még MA lát ilyet valaki kezét, az tegye meg. Nem kerül semmibe, de a másiknak ez hatalmas dolog.
2014. febr. 20. 15:50
 10/21 ariana cat válasza:

en nem lattam ezeket a posztokat nemtudnatok belinkelni?:c

es szerintmis szep ez a szokas...

2014. febr. 20. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!