Létezik olyan ember, aki teljesen jelentéktelen?
Inkább tönkretettek téged. Ilyen nálam is volt. Szépen lassan felépítettem magamban egy "tervet", hogy egyes helyzeteket hogyan kezeljek. És bevált.
Hozzá teszem, hogy sok időbe telt, hogy úgy működjön, ahogy. Egyszóval a probléma megoldó képességemet fejlesztettem.
Középsuliban eleinte mindenki rajtam röhögött, aztán 13. év végére változott a helyzet. Egyszerűen alkalmazkodtam mindenkihez, és kompromisszumukkal életem, DE CSAK ÉSSZEL!
Most környezetet váltottam. Vannak emberek itt a régi életemből. Nem sok. Ebből egy néha-néha kihasznál(lány). De én is kihasználom, fejére olvasom néha az igazságot, veszekedek vele, de van amikor tízen percen keresztül ölelkezünk, mert jó lelki támaszok vagyunk egymásnak.
Valahogy úgy érzem srác vagy, javíts ki ha tévedek.
Szerintem nincs jelentéktelen ember és Te sem vagy az hidd el. Te egy ilyen tipus vagy és sokan még nem tudják, hogy a legcsendesebb embertől kell tartani, mert ő csak figyel és később ha szükségét veszi akkor tudsz ezzel példálozni.
Nem kell minden embernek megfelelned, elég ha találsz pár embert aki mögéd lát, hiába vagy egy nagy társaságban ha ott senki nem tudja miért vagy ilyen amilyen, hiába vannak sokan attól még magányos maradsz, viszont ha van egy ember akire majd sikerül szert tenned akkor azt az embert nagyon megfogod becsülni, mert tudod mi az, hogy nélkülözni. Ne úgy gondolj erre, hogy feltétlen rossz. Mindennek eljön az ideje, csak várd ki. Lehet többre viszed mint a többi és egyszer még ők fognak a segítségedért könyörögni.
19/L
szerintem ha sírdogálsz soha nem fog menni!:D nézz előre, kezdj el külsőre változni, próbálj ki olyan dolgokat amiket eddig nem mertél kipróbálni, mondjuk fesd be a hajad teljesen más színűre, vágass egy tökjó frizurát, tűnj ki valamiből, akár csináltass tetoválást, de mondjuk egy olyat ami a változásodról mondd valamit, hogy egész életedre megjegyezd hogy ez a fordulópont jelen volt az életedben. elősször a külsődön változtass, változtass olyanra amilyen a magabiztos embereké, természetesen meg fogod kapni, hogy sorozatgyártmány vagy, hogy nem vagy egyéni, de ezekre mond csak azt hogy "bocsi, egyenlőre nem neked akarok megfelelni hanem magamnak".. menj el gyúrni, ismerkedj az interneten (de csak óvatosan) annyi lehetőség van. az egésznek a lényege az, hogy akarni kell.
megjegyezném hogy ez nem pikpakra megy, főleg nem a te idődben már, legjobban tinédzser korban tud az ember változni, de ha akarod menni fog.
én 4-5 éve egy senki voltam. egy olyan senki, akit mindenki utált, mindenki csak lábtörlőnek használt, és nem az volt a legrosszabb, hanem az hogy nem találtam önmagamat. egy nap viszont azt mondtam, jó akkor én most holnaptól elkezdek változni. és most elmondhatom magamról azt, hogy többen szeretnek mint ahányan 4-5 éve utáltak. persze van sok ellenségem, de az legalább nem úgy néz ki, hogy engem nyilvánosan megaláznak, hanem csak egyszerűen kerülnek, ennyi.
akarni kell ember, ez a vonzás törvénye!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!