Létezik olyan ember, aki teljesen jelentéktelen?
Gondold át az életet,hogy mi a fontos,mert úgy látom,hogy te elvesztél valahol.Elárulom,hogy mi az egyetlen igazi hibád:NEKED MEGMONDTÁK MÁSOK,HOGY KI VAGY!
Most mondd meg te,hogy ki vagy!Szabd meg,hogy milyen vagy te.Nézz a tükörbe,és érezd át önmagad,a lényed!Hidd el,hogy nem az vagy,akinek lefestenek.Rettentő rossz az önértékelésed.Ezt így NEM szabad 24 éves létedre csinálnod.Kevés időd van változtatni,de higyj nekem,sikerülni fog!
Ne foglalkozz azzal,hogy a szomszéd Mariska nénitől elkezdve a volt évfolyamtársaidon át a családodig ki mit mond rólad!
Csakis azzal foglalkozz,hogy te önmagad mit tudsz felmutatni.És,hogy szerinted milyen a világ!Új értékrend,új barátok,új szokások,új helyek-ez kell neked.
Az élet nem abból áll,hogy ÉN azt mondom NEKED,hogy csúnya vagy,és akkor te bólogatsz rá,meg pityeregsz,hogy úúúristen,igen,csúnya vagyok meg ilyenek!Ne vicceljünk!
Az életet nem szabad a rossz érzésekre pazarolni.Te éveket pazaroltál a negatívkodással.NEM szabad!
"Hass,alkoss,gyarapíts,s a haza fényre derül!"-Ezt átültetheted a saját életedre is.Nem szabad úgy viselkedned,mint egy önbizalomhiányos,15 éves tininek.Neked már felkell tudnod építened magadban azt az embert,aki tud boldogulni a világban.
e állj meg a gndjaidnál,hanem haladj a céljaid felé,és közben terelgesd a személyiséged az egészséges állapot felé!
Én is ilyen emberke vagyok.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!