Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Létezik olyan ember, aki...

Létezik olyan ember, aki teljesen jelentéktelen?

Figyelt kérdés
Szerintem én az vagyok. Valahogy nem vesznek észre az emberek. Sok bennem a gátlás, mert egész életemben elnyomtak és most nehéz kitörnöm. Meg önbizalmam sincs. Egy nagy nulla az önbizalmam. Zavar, hogy nem foglalkoznak velem az emberek. Van hangom, de néha egyszerűen elmegy, amikor arra kerül a sor, hogy ki kell fejeznem magam. Annyira hozzászoktam a csendhez és az elnyomáshoz, meg hogyha megszólalok, akkor pofán vágnak. Van még valaki hasonló cipőben? Nem akarja leírni a tapasztalatait? Hogy lehet ebből kimászni? Környezetváltás nem tudom, mikor lesz, valószínű, amikor itt lesz az ideje.

2013. szept. 22. 22:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Gondold át az életet,hogy mi a fontos,mert úgy látom,hogy te elvesztél valahol.Elárulom,hogy mi az egyetlen igazi hibád:NEKED MEGMONDTÁK MÁSOK,HOGY KI VAGY!

Most mondd meg te,hogy ki vagy!Szabd meg,hogy milyen vagy te.Nézz a tükörbe,és érezd át önmagad,a lényed!Hidd el,hogy nem az vagy,akinek lefestenek.Rettentő rossz az önértékelésed.Ezt így NEM szabad 24 éves létedre csinálnod.Kevés időd van változtatni,de higyj nekem,sikerülni fog!

Ne foglalkozz azzal,hogy a szomszéd Mariska nénitől elkezdve a volt évfolyamtársaidon át a családodig ki mit mond rólad!

Csakis azzal foglalkozz,hogy te önmagad mit tudsz felmutatni.És,hogy szerinted milyen a világ!Új értékrend,új barátok,új szokások,új helyek-ez kell neked.

Az élet nem abból áll,hogy ÉN azt mondom NEKED,hogy csúnya vagy,és akkor te bólogatsz rá,meg pityeregsz,hogy úúúristen,igen,csúnya vagyok meg ilyenek!Ne vicceljünk!

Az életet nem szabad a rossz érzésekre pazarolni.Te éveket pazaroltál a negatívkodással.NEM szabad!

"Hass,alkoss,gyarapíts,s a haza fényre derül!"-Ezt átültetheted a saját életedre is.Nem szabad úgy viselkedned,mint egy önbizalomhiányos,15 éves tininek.Neked már felkell tudnod építened magadban azt az embert,aki tud boldogulni a világban.

e állj meg a gndjaidnál,hanem haladj a céljaid felé,és közben terelgesd a személyiséged az egészséges állapot felé!

2013. szept. 23. 20:49
 12/12 anonim ***** válasza:

Én is ilyen emberke vagyok.

18/l

2013. szept. 28. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!