Mért nem találok magamnak egy társat?
Én is abban a cipőben vagyok és nekem fogy a homok óra. Tudom mit érzel. Én sokszor az öngyilkoságon gondolkozom, de van Anyám aki miatt most is élek. Sajnos mai világban nem könnyű barátnőt szerezni ha az ember kicsit is gyenge, ha szegény, ha egy kicsit is átlagos, megette a fene
. Igen... ez az igazság, még nem valaki be mer szólni nekem ezért! De jó, hogy a nők nem ismerik ezt azt érzés, tudniuk kellene legalább, nem a pénz, az izmos szép arcú pasikra (autós)buknának, vagy a rossz fiúkra aakikben csalódnak. Nem vagyok nőgyűlölő ne értsen félre senki, de amit ma napság leműveltek az valami ember feletti, mennyire elvagytok száklva magatoktól. Jólmegy a sorotok, pedig fordítva kellene hogy ti is megízlelnétek a reménytelenséget, a szorongást stb.. fogalmatok sincsen mien érzés... hogy hány férfi öngyilkos miattatok, alkoholista, őrült miattatok, mert nem álltok meg! Panaszkodi azt tudtok, sírni azt tudtok ugye... de tovább lépni, és felejteni is hamarabb... igen.. de ha egy férfi sír, az egyenlő az öngyilkosággal, a pokollal! Örüljetek hogy vagy két cicitek meg punitok igen... ezért éltek/megy a sorotok jól, s tovább éltek párévvel, mert nem stresszeltek annyit.....
ha ennyire kijöttél a formából,akkor először vissza kellene rázódnod.
csinálj meg minden elérhető nőt a környezetedben,aztán terjeszkedj,új helyek új nők,majd a sok összegyűjtött,megdugott nőből megtartod azt az egyet,akinek huzamosabb ideig el bírod viselni a társaságát és tádádám,kész is a lamúr.
de az nem nagyon fog összejönni,hogy bereccsenve beleakadj a tutiba,szóval lépned,változnod,szociálissá kell válnod ha rendes nőt akarsz.
Ha nincs ilyen dolog, akkor lehet, hogy nehéz a saját igényeidre figyelned, mert lehet, hogy túl sokat figyeltél másokéra, ami nálam pl. így volt. Rá kell jönnöd, hogy szabad önmagadnak lenned, lehet más az érdeklődési köröd, mint a környezetedé, hiszen nem vagyunk egyformák, és igenis szabad kikutatnod, és rájönnöd arra, hogy mi az amit szeretsz.
Ha tényleg rá akarsz jönni, itt találsz hozzá kérdéseket.
Nekem ezek segítettek annó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!