Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mért nem találok magamnak egy...

Mért nem találok magamnak egy társat?

Figyelt kérdés
már évek óta nem volt barátnőm vagyis komolyabb kapcsolatom és már nagyon hiányzik egy olyan társ aki hazavár megölel megcsókol stb. ha vannak itt olyanok akik ugyanebben a cipőben járnak lécci jelezzétek mert én már teljesen összeomlok és nem bírom sokáig.

2013. szept. 15. 19:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ja és kísérletezni is szabad az új dolgokkal, máskülönben hogy jönnél rá, hogy mi való neked? Kipróbálhatsz olyan alkotótevékenységeket, ahol létrehozol, vagy összeraksz valamit. Ez bármi lehet. Pl menj el egy jobb agyféltekés rajztanfolyamra (3 nap alatt megtanítanak úgy rajzolni egy teljesen analfabétát is, hogy nem hisz az ember a szemének), vagy kezdj el tanulni valamilyen hangszeren (ehhez mondjuk sok gyakorlás kell, de gitárakkordok pengetését nagyon gyorsan meg lehet tanulni), vagy próbáld ki a modellezést, vagy bármit, amivel hozzáadsz valami értéket ahhoz, amit csinálsz. Keresd meg a témákat, amik érdekelnek, keress rá, hogy kinek van gondja azokkal kapcsolatban gyakorikérdéseken, és válaszolj nekik csak úgy. Ha nem találsz semmit, ami érdekel, találj valamilyen módot, amivel másoknak segíthetsz, ez is jó első lépés lehet.

Ja és mindehhez fontos tudnod, hogy a hibázás a tanulási folyamat része. A kudarcokból lehet tanulni, és aztán másképp csinálni a dolgokat. Ameddig próbálkozol, addig nincs veszve semmi, márpedig azt te döntöd el, hogy erre meddig vagy hajlandó. És ez nemcsak a pártalálásra is igaz.

Az is hátráltathat, ha nincs konkrét elképzelésed arról, hogy milye ember mellett lennél boldog. Jó ideje nem volt párom, és igazán komoly kapcsolatom sem, amikor fogtam magam és írtam egy listát arról, hogy milyen párt szeretnék. Ez egy kb 30-as lista volt, volt pár külső tulajdonság, sok belső, még a foglalkozását is leírtam, hogy mit szeretnék, mert olyan valakivel akartam együtt lenni, akinek nem gond, ha elköltözünk más helyekre. Persze beletelt egy időbe, ameddig megtaláltam, a listáról pedig meg is feledkeztem, amikor egyszer a kezembe akadt és döbbenten láttam, hogy kb 80-90 %-a stimmelt, még a foglalkozás tekintetében is, pedig az aztán tényleg bármi lehetett volna. Persze a legfontosabb nem ez volt.

Szóval gondold át, mit szeretnél, és írd le. Ez nemcsak nekem, de már sok más embernek is bejött.

2013. szept. 20. 13:53
 12/12 anonim válasza:
Szia! Végül sikerült barátnőt találnod?
2016. jún. 27. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!