Miért nem találok magamnak egy normális fiút?
Már egy éve nincs barátom, magányosan érzem magam, és folyton csak a NAGYON csúnya, vagy a bunkó srácok találnak meg. Nem vagyok túl "válogatós", nincsen túl sok kikötésem. Nem vagyok csúnya, sem bunkó, sem hülye, sem strében, van humorérzékem, szívesen eljárok otthonról, hogyha oldalakat olvasok, hogy "mi jön be a srácoknak", akkor általában szinte minden megvan bennem, mégsem jön oda hozzám beszélgetni/udvarolni senki... Mit csináljak? most mentem 9.-be a gimiben, nem sok mindenkit ismerek, csak az osztálytársaimmal barátkoztam még össze...
15/L
"Már egy éve nincs barátom..."
15 évesen... Az úgy korrekt.
"NAGYON csúnya"
Szemedben, vagy mindenki szerint? Milyen számodra a fent említett típus?
" Már egy éve nincs barátom 15L"
Jaj istenem,mi lesz most? :D
Nyugi,még nem készítik az arany órát a nyugdíjadhoz :D
az van most, hogy magányos vagyok... nem azért szeretnék barátot, hogy "menőbb" legyek, hanem hogy legyen valaki aki átöleljen, megpusziljon....
2. igen, 15 évesen... így utólag már hülyeségnek tartom hogy 14 évesen barátom volt, de hogy megnyugtassalak, nem volt köztünk semmi komoly...
mindenki szerint. egyszerűen nagyon csúnya, nem hiszen hogy sokan azt mondanák rá hogy szép...
Miért nem találok magamnak egy normális lányt?
'Nuff said.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!