Miért nem találok magamnak egy normális fiút?
Figyelt kérdés
Már egy éve nincs barátom, magányosan érzem magam, és folyton csak a NAGYON csúnya, vagy a bunkó srácok találnak meg. Nem vagyok túl "válogatós", nincsen túl sok kikötésem. Nem vagyok csúnya, sem bunkó, sem hülye, sem strében, van humorérzékem, szívesen eljárok otthonról, hogyha oldalakat olvasok, hogy "mi jön be a srácoknak", akkor általában szinte minden megvan bennem, mégsem jön oda hozzám beszélgetni/udvarolni senki... Mit csináljak? most mentem 9.-be a gimiben, nem sok mindenkit ismerek, csak az osztálytársaimmal barátkoztam még össze...
15/L
2013. szept. 8. 19:38
12/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok Debreceni :D Lehet hogy ők olyanok, hogy csak a külsőre mennek, nem tudom.... Nekem ha egy srác legyen akármilyen helyes/jóképű, ha bunkó, igénytelen vagy egyszerűen s*gghülye akkor már szóba se jön, pedig sokakat ahogy látom én is a suliban nem érdekli a srác viselkedése, csak nézzen ki jól.
2013. szept. 9. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!