Van itt valaki Asperger szindrómával élő személy Pécsről?
Én is észrevettem,h törölteti.
Bocs h ezt irom: jó érzés eldicsekedni h aspergeres vagy?
Egy igazi aspergeres nem ir ilyeneket ki a gyk-ra.
Amit csinálsz az inkább borderline. Azok törölzetik ki azokat a válaszokat amit nem akarsz meghallani.
Lehet van benned rrelytett borderline.
18: Ne beszélj mellé, szó sem volt az autizmusról, és nem kérdőjeleztem meg.
Negyedszer is megkérdezem: hogyan merült fel, hogy elvigenek egy ilyen kivizsgálásra?
Én az össze általad említett tünettel rendelkezem, és az általam ismert emberek 98%-a is, és soha az életben nem merült fel, hogy kivizsgáljanak ilyen irányban.
Ellenben jellemző a pszichiátriára, hogy mondvacsinált, kitalált betegségekkel bélyegeznek meg egészséges embereket.
Szóval meg tudnám mondani, hogy Veled is ez történt-e.
Az elmondottak alapján az emberek 98%-a aspergeres vagy autista volna, engem is beleértve.
Úgy értettem a kérdést, hogy hogyan merült fel, hogy mikor ki, hova vitt és miért?
Látták rajtad ezeket a tünetet - kik?
Szöget ütött a fejükbe, és megfogalmazták, hogy ki kellene vizgsálttani - kik voltak ezek?
És akkor hány évesen, mit tettek Veled, hova vittek, stb.?
EZT értem a kérdés alatt.
"Később, 20 évesen depresszió miatt voltam kórházban, nem tudták egyértelműen megmondani, hogy még mi a baj velem a depresszión kívül. Utána Apám elvitt egy olyan szakemberhez Pestre, aki autizmussal foglalkozik, ő felmérte a helyzetet és kezdeményezte, hogy vizsgáljanak ki. De ezt már el is mondtam korábban,"
Nem, nem mondtad el.
Az hogy jött, hogy apád autizmus-kivizsgálásra vitt el?
Hiszen írod, a pszichológusok nem tudták megmondani, mi bajod van.
Akkor mégis honnan jött ez az ötlet, kitől?
(Elhiszem, hogy megvan ez a diagnózisod, arra vagyok kiváncsi, hogyan jutottál el a diagnózisig.)
"Hát a szüleim látták, hogy más vagyok kicsit mint a többi, meg környezetem is, de nem foglalkoztak vele annyira,"
Ez rólam és a legtöbb ismerősömről is elmondható, és legkevésbé a "más" ember adottságairől szól ez, sokkal inkább a környezetről... később kifejtem, ha érdekel.
Szia!
Én ebben a betegségben nem hiszek, mostanában ez a betegség elég felkapott lett.
Ez olyan, mint 2000 a hiperaktivitás.
Amiket leirtál, nagyon sok emberre igaz. Igen, de nem mennek kivizsgáltatni magukat, hiszen ez a betegség annyira lightos.
Sokan azért diagnosztizáltatják magukat, hogy kapjanak igyen utazást, felvételin többletpontot, ha felnőttek leszázalékolást stb..
Vki irta a Gyk-n, hogy amerikában ezzel a digggal leálltak, mert olyanoknak is adták aki nem az.
Sztem, ha vki elmegy diagnosztizáltatni magát, igen könnyen rámondják, hogy az, és adnak papirt róla.
Még az auti központban is, ismerem azt helyet.
Egyik ismerősőm gyerekével járt oda, és ha vki egy kicsit eltér igen megadják neki, mert valószínüleg azért jöttek oda, hogy kedvezményeket kapjanak. Hiszen ez a papir arra jó.
Ez a betegség nem egyértelmű, olyan mint a borderline, ott is minden 2 embernek azt adják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!