Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Lehet így normális életet...

Lehet így normális életet élni, hogy ennyire antiszociális vagyok?

Figyelt kérdés

Nem szeretem az emberek társaságát.Szívesebben vagyok inkább egyedül.Még neten sem tartom a kapcsolatot senkivel.Meg ismertem egy-két embert,akikkel jól kijöttem,meg érdekesnek tartottam őket,de előbb-utóbb mindegyikre ráuntam.És mindig ez van.Most már úgy vagyok vele,hogy nem is ismerkedem senkivel.Nem járok el sehova,egész nap ha lehetne itthon lennék,de ugye dolgozni is el kell járnom.Néha vannak hangulatingadozásai

m.Egyik héten tök jól érzem magam,másik héten meg tiszta depressziós vagyok.Igazából én mindig is ilyen voltam,ilyen zárkózott.Nem hiszem,hogy meg tudnék már változni.

2014. márc. 10. 17:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Ilyen vagy, és kész. Hány éves vagy? Mit dolgozol?
2014. márc. 10. 18:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. Azért valamilyen kisállatot nem akarsz tartani, hogy ne legyél magányos?
2014. márc. 10. 18:16
 3/6 Nem Isten válasza:
100%

Kedves Kerdezo!

Normalis elet?Megis mit jelent az, hogy normalis elet?:D

Tudod en mindig azt a dontest hozom, amit kevesbe fogok megbanni...senki sem tudja,hogy mit hoz a jovo.Ha neked igy megfelel elni,akkor nincs ezzel semmi gond.

Oszinten szolva sokaig en is igy gondolkodtam...Az emberek nagyresze felszines es foloslegesnek tartom a latszat kapcsolatokat.Azonban egy veletlen soran par olyan baratra tettem szert,akik valoban ertelmet adnak az eletemnek.

Szerintem a lenyeg,hogy legy boldog es ne elj megbanassal!:)

2014. márc. 11. 19:29
 4/6 Fóka01 válasza:
Én szintén ilyen vagyok! Egy ideig próbáltam kiépíteni valami látszat kapcsolatot vagy egyáltalán bármilyet.De a végén csak előjött az igazi énem és végül már ott tartok,hogy nem igazán beszélek senkivel. Se fuckbookon se máshol. Én szintén hullámvasutazok az érzelmek terén. Egyik héten bevagyok pörögve a másikon meg szét depizem magam. Azt hiszem az a lényeg,hogy ne unatkozzunk mert az unalommal jön a gondolkozás és ha sokat gondolkozok megfájdul a fejem(csak vicceltem! :D ) szal a sok gondolkodás hatására depis leszek. Szal a mindennapjaim elmélkedéssel és lényegében semmittevéssel telnek a melót meg a szokásos dolgokat értem a semmittevés alatt! Ha engem kérdezel szerintem nem feltétlenül kell más emberekkel érintkezni. Persze szerintem nyilvánvaló,hogy valamilyen szinten te mégis vágysz rá hiszen ide is beírtál!
2014. márc. 11. 20:36
 5/6 Fóka01 válasza:
Bocs a sok szóismétlésért a válaszomban. Ez abból ered,hogy mostanában ritkán társalgok és emiatt kijöttem a választékos beszédből!
2014. márc. 11. 20:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező. Próbáltad már az állatok társaságát? Azon kívül hogy terápiákhoz is használják őket a következőt javaslom neked: Vállalj önkéntes munkát egy helyi állatotthonban. Ott kapsz majd a pártfogoltjaidtól törődést, emberek között is leszel, de nem elsődlegesen, ám a szociális kapcsolatokat így tudni fogod építeni. Ne írd le ezt a lehetőséget, az egyik leghatékonyabb. Az ilyen állatmenhelyeknek szokott lenni facebookos adatlapjuk, ahol nagyon gyakran keresnek önkéntes segítőket.
2014. márc. 13. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!