Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szerintetek miért van ez?

Szerintetek miért van ez?

Figyelt kérdés

Sose tudok egy emberhez beszélni.Ha valaki a suliba hozzám szól képtelen vagyok a szemébe nézni és mindig a lehető legrövidebben válaszolok és mindig valami hatalmas hülyeséget mondok mert igazából át se gondolom hanem rá vágok valamit és elfordulok.Ha valaki mellet ülök aki nem a legjobb barátnőm hozzá se szólok nem tudok vele bárki is az miről beszélgetni mert rá se merek nézni ha hozzam szol lehajtom a fejem és motyogok valamit.Ha valaki előttem ül megfordul és kérdez valamit egyből a kezemet a szám elé teszem és elveszem a tekintetem és úgy válaszolok.

Nagyon utálom ezt mert így nem is merek közeledni az emberek felé meg semmi.Pedig barátkozni szeretnék:( Kérjek segítsetek.15L

2014. febr. 25. 20:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Kisebbségi komplexus? Elégedett vagy a külsőddel? Ilyeneket általában azok tesznek, akik rejtegetik magukat, mert nincsenek megelégedve saját magukkal. Ha tényleg ez az oka, akkor tégy ellene:)
2014. febr. 25. 20:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Pontosan.Nagyon nincs önbizalmam és semmivel nem vagyok elégedett. Hogy tehetnék ellene?:(
2014. febr. 25. 20:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Biztosan tudod, hogy mi az a rész magadon, amit nem szeretsz. Mivel én ezeket nem tudom, csak példákat tudok felsorolni. Ha például a súlyod miatt aggódsz, kezdj el sportolni. Ha pattanásos vagy, járj el bőrgyógyászhoz. Gondold ki, hogy mi az, amivel meg tudnád oldani a problémád forrását. Ha az ember elégedett a külsejével, sokkal magabiztosabb is.
2014. febr. 25. 20:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Kezdtem változtatni a külsőmön csak sajnos vannak olyan örökletes dolgaim amiken nem lehet változtatni:(
2014. febr. 25. 21:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor próbálj meg felülkerekedni rajtuk! Nem élhetsz egész életedben úgy, hogy hátráltatnak. Biztos, hogy szép vagy amúgy is, próbáld meg azt hangsúlyozni magadon, amit szeretsz. :)
2014. febr. 25. 22:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Velem is nagyjából így van, bár én azért próbálok közeledni az emberekhez (kevés sikerrel).Fogadd el magad. Minden reggel állj a tükör elé, és nézegesd magad. Egy olyan nőről is olvastam, aki becézgette a ráncait,és egy idő után már nem is sminkelte magát,mert rájött hogy úgy szép ahogy van.
2014. aug. 4. 13:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!