Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit csináljak, ha az egyik...

Mit csináljak, ha az egyik osztálytársam vagdossa a kezét, és nem hajlandó senkinek sem beszélni arról, hogy miért teszi?

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam, pár napja észrevettem, hogy tele van a keze karcolásokkal. Mikor megkérdeztem, hogy mi történt, elkezdett mindenfélét mondani, és próbálta elterelni a témát. Aztán ma, az egyik órán arra fele néztem, és láttam, ahogy egy töltöttceruzával vagdosta magát, vagy nem tudom, hogy nevezzem ezt. Ijesztő volt. S a legrosszabb az egészben az, hogy nem hajlandó senkinek sem beszélni arról, hogy mi történt vele, miért csinálja ezt. Ilyenkor mit kéne tenni???

2014. febr. 14. 18:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ismered-e a szüleit? Jó lenne ezt elmondani nekik ha tudod, hogy ezt meg tudnák beszélni otthon. Ha nem akkor szólj az osztályfőnökötöknek, hogy mi a helyzet.

Az én legjobb barátnőm is vagdosta magát, de állítólag abbahagyta. Igaz, hogy gondok vannak nála is a családban(elváltak a szülei, a nagyszüleivel él, a szüleivel nem tudja megbeszélni a gondjait), de elmondása szerint csak a bőrt húzta le a kezéről, mert azt akarta, hogy a barátja törödjön vele. Ezt egyszer pont a barátja előtt csinálta...

Na mindegy. Az írottak alapján úgy látom, hogy a te barátodnak tényleg szüksége van segítségre. Sok sikert!

15\L

2014. febr. 22. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!