Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Olyan van, hogy valakinek...

Olyan van, hogy valakinek sosem lesz párja? Hogy soha nem kell majd senkinek? Ti ismertek ilyen embert?

Figyelt kérdés
2013. dec. 28. 16:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Természetesen van.
2013. dec. 28. 16:50
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Olyat nem ismerek aki ne kellene soha senkinek, de olyat igen, aki annyira bezárkózik a saját kis világába, annyira megközelíthetetlen, annyira irreális képet fest az egész világról, az ellenkező nemről, a párkapcsolatokról hogy úgy egyszerűen lehetetlen. Aki hosszú éveken, évtizedeken keresztül nem talál párt magának ott elsősorban magában kell elkezdenie a problémákat keresni és megoldani, ha egyáltalán meg akarja oldani. Mert vannak olyanok is akik nem akarnak, nem igényelnek párkapcsolatot, de az más kérdés.
2013. dec. 28. 16:57
 3/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm.
2013. dec. 28. 17:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én ismerek: kiállhatatlan a természetük és mindenkit bántanak. De nekik nem is való emberi kapcsolat se. Viszont sokan csak önbizalomhiányosak és nem hiszik el, hogy kellhetnek valakinek. Sajnos én is ilyen vagyok.
2013. dec. 28. 17:22
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2013. dec. 28. 17:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Háát nem tudom. Szerintem biztos van ilyen. Mint ahogy vannak kő gazdagok ,és vannak nagyon szegények is.
2013. dec. 28. 18:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Én egy ilyen ember vagyok. Tehetek bármit nem kellek senkinek még barátnak se.
2013. dec. 28. 18:49
 8/9 A kérdező kommentje:
:(
2013. dec. 28. 18:58
 9/9 anonim ***** válasza:

"Én ismerek: kiállhatatlan a természetük és mindenkit bántanak. De nekik nem is való emberi kapcsolat se. Viszont sokan csak önbizalomhiányosak és nem hiszik el, hogy kellhetnek valakinek. Sajnos én is ilyen vagyok"

Ennyi, ez a lényeg. A többi csak mellé duma...

2013. dec. 28. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!