Peches fiú és lány sorstársaim! Ti hogyan bírjátok ki az életet úgy, hogy nem kelletek a másik nemből senkinek sem vagy csak nagy ritkán valakinek az is általában olyan, aki nektek nem jön be? Hozzátok miért nem vonzódik a másik nem?
Hát figyelj, én reménykedek és teszek az ügy érdekében.
"nagy ritkán valakinek az is általában olyan, aki nektek nem jön be" Na ha ez a helyzet, akkor megismerem az illetőt előbb, mert, ha lelkileg egy jó ember akkor valószínűleg bejön nekem. Persze a külső is számít, van, hogy jó ember valaki, de sajnos nagyon csúnyácska (amiről nem feltétlenül tehet) és ilyenkor azért az is számít, mert hiába fontos a lélek, ha a külső fog meg valakiben.
Azért nem vonzódnak szerintem hozzám, mert egyrészt túl őszinte vagyok és emiatt inkább csöndbe maradok ---> ezáltal nem vagyok egy nagy dumás. Meg a saját véleményem gyakran ütközik másokéval és ezáltal elítélnek. ;)
Nem kellesz a másik nemből senkinek? Csak nem veszed észre, hogy nem kellesz senkinek, mert eleve úgy állsz hozzá! Hiszen ha bárki is kezdeményezne nálad - neked tetsző csaj - akkor sem veszed észre, hiszen jön a kifogás: áá úgy se tetszek neki, hiszen ilyen vagyok olyan vagyok, biztos más jobban tetszik neki, van barátja és stbstb...
Neked nem tetsző egyedek közelítened feléd: szóval a neked tetsző csajok jelzéseid figyelmen kivül hagyod, mert félsz, hogy belebuksz és sérülsz, de a fogatlan cigóhölygemények fütyülését betudod tetszésnyilvánításnak csak neked épp nem jönnek be!
Mi van veled ember? Ébredj már föl és vedd kezeidbe a tökeidet, mert azért nincs nő, mert nem vállalod fel saját magad csak álcákat használsz! ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!