Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ti miert itelitek el az...

Ti miert itelitek el az ongyilkosokat?

Figyelt kérdés
(csak kerdem) Es itt azokra gondolok akik tenyleg meg akarjak tenni.
2014. jan. 24. 19:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Elítélni nem ítélem el őket, de megvetem vagyis inkább szánalmasnak tartom. Főleg azokat akik úgy lesznek öngyilkosok, hogy akarva-akaratlanul másokat is belekevernek.

PL: aki a metró elé ugrik, vagy kiugrik a 10-dik emeletről. Oké, meg akar halni, de miért nem gondol másokra, hogy ők ne szenvedjék meg a hülyeségét?? Most nem a családjukra vagy barátjukra gondolok, mert ők mindenképpen megszenvedik, hanem idegen emberekre, főleg gyerekekre.

Pl: Tavaly nyáron egy nő kiugrott a 7-dik emeletről a betonra. A látvány ami maradt belőle azt leírni sem lehet, minden csupa vér. Akkor mentem épp haza, és ott volt az egyik szomszédom a 6 éves lányával akik szemtanúi voltak a halálugrásnak. A kislány csupa vér volt, mert rá is fröccsent rendesen. Sokkot kapott az anyjával együtt. Nemrég találkoztam az anyukával a liftnél, és megkérdeztem hogy van a kislány. Még ma sem dolgozta fel, rémálmai vannak...

Na ezért vetem meg őket, mert csakis magukra gondolnak.. Más szenved a hülyeségük miatt..

2014. jan. 24. 20:28
 12/16 piriiiiii ***** válasza:

Tizes, azért azzal ellenkeznék, hogy épp ellenkezőleg. A halál elvarr minden szálat, kész, ott vége a gondnak, ez igaz. De gyávaság, valóban.

Szóval a haláltól nem lesz rosszabb egy probléma...

2014. jan. 24. 20:28
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
én igazából nem vetem meg őket, sőt inkább sajnálom. mert aki nem lát más ki utat, az öngyilkosságot választja megoldásnák, általában lelki gondokkal küzd. az ilyen embereknek nem arra van szükségük hogy befeketítsék őket, hanem hogy a környezete mellette álljon, és támogassák őt, visszafogni az öngyilkosságtól. le lehet nyugottan pontozni, de én így gondolom. :)
2014. jan. 24. 21:25
 14/16 anonim ***** válasza:

Én nem ítélem el... Szíve joga... Csak hülyeség..

Ennyi erővel valami hasznosabbat is lehetne csinálni...

2014. jan. 25. 01:54
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem ítélem el őket. Én is gondolkoztam rajta sokat.

Időnként előjön a gondolat. Gyáva megoldás, azt meg kell hagyni. De biztosan úgy csinálnám, hogy abból másnak ne legyen kellemetlensége, és ne találjanak meg.

Eszem ágában sincs kiszúrni 10 ezer emberrel, akik utaznának, meg a metróvezetővel, ezért nem fogok metró elé ugrani.

2014. jan. 25. 02:15
 16/16 anonim ***** válasza:
9%
az emberek többsége tapasztalatlan, ostoba, érzéketlen állat, azért ítélik el hogy másoknak problémájuk van. de lehet hogy ez csak valami magyar szokás. kiemelkedő a magyar öngyilkossági ráta.
2014. jan. 25. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!