Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Velem miért nem tudnak, vagy...

Velem miért nem tudnak, vagy akarnak elbeszélgetni úgy az emberek, ahogy mindenki mással?

Figyelt kérdés

Ha akárkihez odamegyek beszélgetni, iskolában pl. mindig az van, hogy ott állunk, aztán én kérdezek valamit, vagy mondok valamit, ő idenyög valami választ, aztán a beszélgetés meg is szakad. De ha esetleg még nem, akkor is a másik csak arra vár, hogy én mondjak valamit, ő az istenért nem hozna fel valami témát, és lenne bőbeszédűbb.

Ez van interneten is, ott is csak én irkálok a másiknak, a kifogás többnyire az hogy "nem tudok mit írni" vagy "nem érek rá" szóval ezek a sablon szövegek.

Velem miért nem tud sehol, senki úgy elbeszélgetni, ahogy a többi emberrel?

Az lehet az oka, hogy visszahúzódó vagyok valamennyire? (Bár azért annyira nem, ha próbálok ismerkedni.) Vagy a túlzott komolyság?

2014. jan. 22. 15:53
1 2
 11/12 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben járok. Van 1-2 ember, akivel igazán el tudok beszélgetni, de a legtöbb emberrel nem. A 34 fős osztályunkból 1 lánnyal vagyok nagyon jóban, akivel akármiről tudok beszélni. A többiekkel max. a sulis dolgokról váltunk 1-2 szót. Zárkózott típus vagyok, de az utóbbi időben próbálok nyitottabb lenni, és hát kevés sikerrel... Hogy válaszoljak a kérdésedre, talán pont azért nem megy az ismerkedés/beszélgetés neked/nekünk, mert ilyeneken rágódunk.
2014. jan. 23. 21:44
 12/12 anonim válasza:

Folytatom: Mások nem töprengnek ilyen ,,apróságokon", nekik spontán jönnek a dolgok, és természetesnek vélik pl. hogy bárkivel bármiről elbeszélgetnek. Én személy szerint kicsit irigylem őket, és lehet ez lenne a normális. De nem tehetek róla. Ilyen vagyok és nem akarok változni. Ha valaki kedvel úgyis megtalálod a módját a beszélgetésnek.

u.i. bocs, hogy ilyen hosszú lett

16/l

2014. jan. 23. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!