Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Magányos vagyok! Mit tegyek?

Roland.csoki kérdése:

Magányos vagyok! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nemrég kiköltöztem a szüleimmel angliába és már nagyon magányosan érzem magam.

Senkit sem érdeklek igazán max a szüleim ha kérni akarnak tölem valamit

Régen sem volt barátom miután megváltoztam.

Nagyon rosz voltam apámnál.. Dohányoztam bukdácsoltam káromkodtam visszaszóltam a tanároknak 12 evesen, viszont egy csomó ismerösöm volt mindig volt kivel logni dumalni es igy talalkoztan a barátnömmel akivel most szakítottam 3,8 honap utan

(Hosszu tortenetbez is) .

Most hogy szakitottunk senkim se maradt.

Ui:. Bocs az ékezetekért angol telefonról vagyok

2014. jan. 20. 20:26
 1/7 Talaber Kira válasza:
Szerezze baratnot
2014. jan. 20. 20:28
 2/7 anonim ***** válasza:
de miben változtál meg?!
2014. jan. 20. 20:29
 3/7 Talaber Kira válasza:
Nem Lett unalmas az életem csak szorakozassal téli lett
2014. jan. 20. 20:37
 4/7 A kérdező kommentje:

1. Még mindíg nem hevertem ki az elözo kapcsolatom, de amúgy is ha beszélgetek más emberekkel valamiért elmegy egy darabig a beszélgetés aztán kinos csend vagy valami kozbe jon, nem tartom magam érdekesnek és nem is merek igazán bókolni vagy hasonló, de nincs is olyan aki most tetszene a környezetemben.( mondjuk ezt mondtam akkor is mielott lett egy majdnem 4 eves kapcsolatom :D

2. Elkezdtem tanulni, és többé nem kötöttek le az olyanok h kint a térrn cigizzek a haverokkal vagy beszoljak a tanaroknak vagy füvezzek. Sokkal felnöttesebb dolgok érdekelnek és nagyon foglalkoztat hogy milyen lesz a jövöm, hogy mi/milyen leszek.

2014. jan. 20. 21:06
 5/7 anonim válasza:
Keress valamit,ami érdekel (sport, zene, rajzolás,kirándulás,valakin segítés,stb.)
2014. jan. 21. 00:31
 6/7 A kérdező kommentje:

Londonba járok iskolába és a nap nagyrészét ott, és utazással töltöm.

A hétvégén újra-és újra eszembe jut hogy : milyen volt, mit csinálhat most, hiányzik stb. És nagyon fáj hogy ö neki van társasága "barátai" rám meg még csak rám se írt senki amióta kijöttem ( elötte se soha)

És nagyon egyedül érzem magam... Nincs kinek elmesélni milyen napom volt, nincs kiét meghallgatni...:/

Amúgy 17 éves fiú vagyok

2014. jan. 21. 08:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát nem irígylem a helyzetedet...

Ne légy negatív ... Majd lesz barát...

2014. jan. 23. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!