Miért lesz valaki magányos?
1. Igen,saját élmény.
2. Ki mondta hogy sikerült?
1. 20
2,3. Pénz és meló híján anyámékkal élek.
4. Felvidéki
5. Nincs senki akivel egyezne a világnézetem és/vagy az értékrendem. Ebből következik hogy kölcsönösen hülyének nézzük egymást a világgal.
6,7. Na vajon....
Na most megfogtál. Könnyebb kérdés lenne,hogy miben nem lógok ki. Az öltözködésem teljesen szembemegy a divattal, a korosztályommal sehogy nem tudok egyezni. Valahol azért lógok ki mert nem iszok annyit valahol azért mert én iszok túl sokat,valahol azért mert néha rágyújtok a zöldre és persze az is bejátszik hogy amikor a csajok látványától mindenkiből előtör a kanos majom,én csak értetlenül nézem őket....megjegyzem nem segít sokat az se hogy 20 évesen még szűz vagyok
A vallási és politikai nézeteim eddig még mindenkinek túl drasztikusak voltak,a humorom túl sötét és obszcén és úgy általában nincs nagyon miről beszélnem az emberekkel.
Szólj ha kihagytam volna valamit,de szerintem ennyi ok bőven elég hogy valakit elássanak.
Azért vagyok szűz mert eddig minden próbálkozásom visszautasítással végződött. Sajnos az ismerkedés 50%-a nem rajtam múlik.
A humorérzékemmel meg mégis mit kéne csinálnom? A sötét elvont dolgokat szeretem és kész. Úgy zenében,öltözködésben mint humorban és ezen nem fogok változtatni csak azért mert egyeseket megbotránkoztat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!