Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért lesz valaki magányos?

Miért lesz valaki magányos?

Figyelt kérdés
milyen érzés az? miért nem keres valakit akihez tartozhat? miért fordul be úgy magába?

2014. jan. 14. 22:32
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Tisztelt utolsó! Ez saját élmény? Hogyan sikerült kitörnöd? Érdekel a téma, szerencsére nem érint engem a dolog, de sajnos egyre nagyobb az elszigetelődés a társadalomban/főleg Bp./
2014. jan. 20. 16:19
 12/21 LeftBehind ***** válasza:

1. Igen,saját élmény.

2. Ki mondta hogy sikerült?

2014. jan. 20. 16:38
 13/21 LeftBehind ***** válasza:
Hidd el, addig jársz jól amíg fingod nincs a témáról.
2014. jan. 20. 16:44
 14/21 A kérdező kommentje:
Mennyi idős vagy? Van családod? Kivel élsz? Bp-i vagy vidéki? Mit gondolsz, mi ennek az elszigetelődésnek az oka? Csalódtál? Sokszor? Én is csalódtam sokszor, de muszáj volt túllépni rajta és új embereket megismerni, ÉLNI, mert a világ nem tökéletes, lesznek akik átvernek, de lesz néhány aki szeretni fog, csak adj rá esélyt. Tudom könnyen beszélek! Bocsi!
2014. jan. 21. 10:45
 15/21 LeftBehind ***** válasza:

1. 20

2,3. Pénz és meló híján anyámékkal élek.

4. Felvidéki

5. Nincs senki akivel egyezne a világnézetem és/vagy az értékrendem. Ebből következik hogy kölcsönösen hülyének nézzük egymást a világgal.

6,7. Na vajon....

2014. jan. 21. 13:57
 16/21 A kérdező kommentje:
Bocsi a sok kérdésért, de a különcséged miben nyilvánul meg?
2014. jan. 21. 18:43
 17/21 LeftBehind ***** válasza:

Na most megfogtál. Könnyebb kérdés lenne,hogy miben nem lógok ki. Az öltözködésem teljesen szembemegy a divattal, a korosztályommal sehogy nem tudok egyezni. Valahol azért lógok ki mert nem iszok annyit valahol azért mert én iszok túl sokat,valahol azért mert néha rágyújtok a zöldre és persze az is bejátszik hogy amikor a csajok látványától mindenkiből előtör a kanos majom,én csak értetlenül nézem őket....megjegyzem nem segít sokat az se hogy 20 évesen még szűz vagyok

A vallási és politikai nézeteim eddig még mindenkinek túl drasztikusak voltak,a humorom túl sötét és obszcén és úgy általában nincs nagyon miről beszélnem az emberekkel.

Szólj ha kihagytam volna valamit,de szerintem ennyi ok bőven elég hogy valakit elássanak.

2014. jan. 21. 21:50
 18/21 A kérdező kommentje:
pedig szerintem pont ezek azok a pontok, tulajdonságok, érdekességek, különlegességek, amiért nem vagy olyan hétköznapi, hanem inkább különleges, aki nem komforntálódott a többi "egyénhez", akik nem önmaguk,hanem másokra akarnak hasonlítani, te pedig mind azt amit mutatsz magadból, mind igaz és igaz személyiséget takar. A piálás amúgy nem probléma, nem kötelező sehol, de ez a csajozós témát nem értem. Azért vagy szűz, mert nem érdekelnek a lányok, vagy mert ott is csalódtál és nem bírtad feldolgozni, márpedig ha így van, akkor muszáj leszel elengedni ezt a fájdalmat magadtól, nem jó ha kitolod x évig ezt a problémát, kénytelen vagy változtatni,mert egyre nehezebb lesz. Nekem volt olyan, mikor 1 évig nem volt barátnőm...marha nehezen sikerült újra becsajoznom, teljesen más volt, amikor csak 1-2 hónap telt el szakítás-becsajozás után/nekem hosszú 2-3 hetes kapcsolataim voltak.Úgy gondolom a vallás és politika talán maradjom meg a neten, mert itt bármikor, bármennyiszer ki kótudod fejteni a véleményedet, fórumozhatsz/mint itt/, a többi embert pedig már nem fogod ezzel fárasztani. Vagy esetleg keress szintén neten olyanokat akik egyetértenek veled, biztosan van ezekben a témákban. A sötét és obszcén humor tényleg nem a legjobb. Én is szintén ezeket alkalmaztam, mikor rájöttem, tényleg sok embert zavar, inkább váltottam. Igaz, feladtam ezzel egyediségemet---de ez nem azt jelenti, hogy mindenhol--attól még különleges maradsz és egyedi, csak visszafogod magad egyes esetekben, ennyi.
2014. jan. 23. 18:21
 19/21 LeftBehind ***** válasza:

Azért vagyok szűz mert eddig minden próbálkozásom visszautasítással végződött. Sajnos az ismerkedés 50%-a nem rajtam múlik.

A humorérzékemmel meg mégis mit kéne csinálnom? A sötét elvont dolgokat szeretem és kész. Úgy zenében,öltözködésben mint humorban és ezen nem fogok változtatni csak azért mert egyeseket megbotránkoztat.

2014. jan. 23. 18:40
 20/21 A kérdező kommentje:
Én azt mondom, hogy menj el egy profihoz és meg van oldva, valószínűleg nem zavarna a dolog és megszabadulsz a szüzességtől, onnantól fel fogsz oldódni.
2014. jan. 24. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!