Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha fiatal koromban nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha fiatal koromban nem tudok boldog lenni, mert magányos vagyok, akkor mi lesz később?

Figyelt kérdés
Ilyen idősen kéne élményeket gyűjteni és elvileg ennek kéne lennie az egyik legboldogabb időszaknak az ember életében, nem? Akkor már csak ennél is boldogtalanabb leszek később? Vagy egyszerűen csak kimaradna számomra a "boldog időszak"?
2014. jan. 4. 22:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Mit jelent esetedben a fiatal, hány éves vagy?
2014. jan. 4. 22:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal korban csak a gazdag, szép/jóképű és szerencsés emberek boldogok.
2014. jan. 4. 22:55
 3/9 A kérdező kommentje:
22 vagyok.
2014. jan. 4. 22:57
 4/9 anonim ***** válasza:
szerintem a boldogságot nem lehet korhoz kötni
 5/9 anonim ***** válasza:
Jó kérdés,erre én is kíváncsi lennék mivel hasonlóan gondolom én is sajnos. :/
 6/9 anonim ***** válasza:

hány éves vagy?

adjak neked életreszóló szép emlékeket?

7/9 anonim ***** válasza:
később se lesz az sajnos.
2014. jan. 4. 22:58
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát engem soha nem akadályozott meg az élménygyűjtésbe a tény, hogy épp nincs párom akivel ezt megosszam.

Aki a világban nem képes magát egyedül feltalálni az párkapcsolatban sem fogja magát jobban érezni. És ez saját tapasztalat. 18 éves koromig vártam azt a srácot akivel megoszthatom az élet szépségeit, úgy, hogy magam soha nem mentem sehová... és rájöttem, hogy felesleges várni az igazit, mert az a kalandok közben jön.

2014. jan. 4. 22:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát kb 30-35éves korodig van esélyed normális, boldog életre, ha addig megtalálod a párod, utána már nem nagyon lesz normális családod biológiai és társadalmi okokból.
2014. jan. 4. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!