Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ti mennyire károsodtatok meg...

Ti mennyire károsodtatok meg egy magányos időszak miatt?

Figyelt kérdés

Én elhíztam és néha, amikor van egy pár magányos napom, az eléggé meg szokott viselni és ilyenkor rákattanok a szenny adásokra, mint a való világ, meg más valóságshowok. Egyszerűen úgy érzem, hogy szükségem van rájuk. Közben meg ha felhívna valaki, egyből eldobnám a kezemből a távirányítót, de így, hogy vannak olyan napok, amikor szinte egész nap egyedül vagyok, így ezek a műsorok jelentik nekem az örömöt...

Teszek a magány ellen, minden nap elmegyek valahová, de ez sem elég. Néha ráér az a kevés barátom is, akik vannak, de nekem minden nap kell társaság. Tudom magamról, hogy alapjáraton olyan vagyok, hogy egy héten max egy magányos napra van szükségem, amikor egész nap egyedül vagyok, vagy talán annyira sem...de az utóbbi években túl sokat voltam magányos.

Mindegy, tök cikinek érzem, hogy ilyen műsorok jelentik nekem a lelki táplálékot és egy ilyen nap után, amikor órákon keresztül való világot, meg különféle sz@rokat nézek, úgy érzem, mintha vattával lenne tele az agyam.:(

Igazából emiatt és a kilók gyarapodása miatt félek.

Van itt még valaki, aki sokat magányos és egyszerűen nem bírja elviselni?

2014. jan. 14. 21:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
9-es- Cicafülűlány! Írj privit, ha még nem vettek el! Lehet elveszlek! Tudok ajánlani olyan kirándulásokat, ahol lehet világot látni!
2014. jan. 31. 21:38
 12/12 anonim ***** válasza:

Ellopotad a saját gondolataimat kedves kérdező:) Ugyanez van nálam is, azt a sz@r vv-t nézem..bár már 1 hete leálltam róla, de így csak még rosszabb a helyzet...

Amiről ti beszéltek azt nem önsajnálatnak, hanem depressziónak hívják. Meglep, hogy sokaknak az a reakcióra erre a problémára, hogy unszolják az illetőt, hogy kezdjen magával valamit. Csak sajnos a depressziónál pont ez a probléma, hogy nem tud az ember mit kezdeni. Pszichológusnál évek hosszú munkája alatt lehet ebből a helyzetből kijönni boldogan,sajnos nem tudok más utat. Én is már járok egy jó ideje, de még nagyon messze az alagút vége. Keress szakembert, ez a legjobb, amit tehetsz! Sok sikert!

2014. febr. 9. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!