Télen, ősszel, ilyenkor nem illik világos színű ruhákat hordani?
Mindenkit, szinte feketében, szürkében látok így tél/ősz tájon.
Miért? Nem illik világosan színes ruhákat hordani ilyenkor?
Baj, ha valaki most is élénk színes ruhákban jár?
Én szeretek hidegben meleg-világos színű ruhákat hordani,de egyik boltban sem találtam olyat.Erre mit lépsz?
/egyébként a legtöbb ember szereti a feketét,nagyon sokan hordják,sokszor.Többen,mint a színes cuccokat/
Nyáron az is világos ruhákba jár, aki a sötétet szereti, ezért is tűnhet így. Én télen sötét ruhába járok, mert alapból ezeket szeretem, de nyáron kénytelen vagyok világosabb ruhára váltani, mert a fekete szívja a meleget. Ez pedig 20 fok felett nem szerencsés.
Egyébként és sok embert látok piros, pink, sárga kabátban.
Ez praktikussági kérdés. Ilyenkor több a csapadék, nagyobb a sár, a hó a latyak, amik nem kevésbé látszanak a sötétebb ruhákon. Nyáron meg pont azért nem hordunk sötétet, mert süt a nap és átveszi a meleget.
De az is lehet, hogy az emberek hangulata is más egy kicsit, amikor ilyen korán sötétedik.
Előttem leírták, de külön-külön kommentekben.
Én azért hordok ilyenkor sötétet, mert kék vagy bordó, fehér bélelt gatyát meg végképp nem láttam. Feketét és sötétbarnát. Másik a hangulat. Valahogy így jön ki, hogy a téli kabátom fekete a tavaszi az meg zöld-piros-fehér, egyik tarka, másik kockás.
A harmadik ugye a praktikusság. Volt nekem fehér télikabátom. Hetente moshattam, mert buszon az ujja meg a hátizsák miatt a háta és az oldala elszürkült. Minden hétvégén körömkefével puckoráztam le róla a elszíneződéseket. HA meg szürkét veszek fel elég csak bedobni a gépbe nem kell vakargatni.
Ennyi:)
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!