Akik sejtitek, hogy valószínűleg sosem kelletek majd senkinek, másképp élitek az életeteket?
"Ezért szeretnék elmenni egy olyan helyre (Afrika közepére egy női kolostorba) ahol nincs érintkezési felület, akkor hátha elfelejtem, hátha nem gondolok majd rá."
Úristen, ez szörnyen hangzik, már ne is haragudj! Ha csak ezért akarsz elmenni, küldetéstudat nincs is, vagy csak másodlagos, akkor butaság az egész! Itthon is le tudod magad foglalni, hogy ne gondolj rá, vagy ha nem, akkor kint sem fogod! Nem kéne, hogy a kétségbeesés irányítson.
A lelki próblémák elől nem lehet földrajzilag elmenekülni, azok mennek veled.
Dehogy, én világ életemben ezt szerettem volna csinálni, szociális területen dolgozom most is, itt is sok mindent látunk, de sosem bántam eddig, hogy ilyen irányban indultam el. Nemcsak mint munkára, hanem mint hivatásra is tekintek benne, ez bárhová megyek nem változna.
Egyébként itt számított, hogy legyen valamennyi tapasztalatom, fodrászként például nem mehetnék oda, függetlenül attól, hogy elkél a segítség.
Az pedig másodlagos talán, hogy a hivatástudatom mellett, van még egy motivációm. Ami az, hogy szándékosan kerüljek ki azokból a helyzetekből, ahol van lehetőség a férfiakkal való érintkezésre.
Én nem mondom hogy az alap probléma ezzel megoldódik, de javulást azt várok tőle.
Mert így azért bár minen este megfogadom, hogy nem, de mégis úgy kelek fel, hogy talán ma, merthogy matematikailag adott lenne a lehetőség. Persze sosem történik semmi, ezért megyek egy olyan helyre, ahol tudom, hogy nincs rá mód, hogy kapcsolatba kerüljek férfival, így akkor nem csapom majd be többet saját magamat. És sokkal jobba tudok majd a munkámra koncentrálni, még ennél is jobban mint ahogy most teszem.
Szia!
Én azt mondom, hogy ha elmehetsz oda úgy, hogy nem örökre, hanem 2-3-5 évre, akkor menj el. 23 éves vagy, nem vagy még elveszve férfiügyben. De most valamiért nem megy. Azt gondolom, hogy ha egy darabig semmi lehetőséged nem lenne ezzel foglalkozni, az olyan lenne neked, mint Windowsnak az újraindítás (remélem, nem találod sértőnek a hasonlatot). Utána lelkileg tiszta lappal indulnál, ráadásul egy óriási adag lelki töltettel, a több évnyi jótékonysági munka miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!