Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Akik sejtitek, hogy valószínűl...

Akik sejtitek, hogy valószínűleg sosem kelletek majd senkinek, másképp élitek az életeteket?

Figyelt kérdés
2014. jan. 11. 19:25
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Bocsánat, eltűntem.

Az egyik válaszoló kérdezte, mire céloztam az előző kommentemben.

Afrikába megyek, embereken segíteni. Ott nem lesznek férfiak, nem lesz érintkezési felület, így tudom, ott nem lehetek szerelmes.

Persze ez nem baj, csak kíváncsi voltam a ti véleményetekre is.

Köszönöm a válaszokat!

2014. jan. 15. 21:27
 12/23 anonim ***** válasza:

Afrikában nincsenek férfiak? :D

Ez új.

2014. jan. 16. 07:53
 13/23 anonim válasza:
szerintem a szerelem nem csak úgy rátalál az emberre, tenni kell érte. Úgy általában azt figyeltem meg, hogy minden férfi, (a nő is) annak örül, ha kérdezgetik és dicsérik őket. Ezen kívül a viselkedésedben, nézésedben, vicceidben kellenek olyan gesztusok, hogy neked tetszik a másik. Ha nem tanulsz meg csábítani, akkor nem valószínű, hogy változik a helyzet. Egyébként megjelenhet Afrikában is egy férfi, akivel a közös nehéz munka összehoz titeket. 23 évesen még fiatal vagy.
2014. jan. 16. 08:44
 14/23 A kérdező kommentje:

Ja igen, kicsit félreérthető voltam :D Nyilván vannak, de ahová én megyek, egy árvaházba, illetve kolostorba, ami árvaház, na mindegy ez bonyolult, ott nők vannak kivétel nélkül.

Persze nyilván meglehet, hogy ha majd 1-2 havonta bemegyek a "közeli" városba, ami több száz kilométerre lesz, akkor látok majd férfit, nyilván ott is lesznek, na de egy randimeghívást nem igazán tudok elképzelni. De napi, sőt még heti szinten sem lesz adott a lehetőség semmi ilyenre, mindegy én ezt vállalom igazából, meg tisztában vagyok a körülményekkel.

Unokatesóm mondta, hogy húú, hát az tök veszélyes, mert majd jönnek a terroristák, és akkor majd jön a hős lovag, aki katona, vagy missziós, és kiment a fegyveresek karjaiból.. Hát szerintem túl sok filmet nézett :D :D

Erre annyira nem számítok..

2014. jan. 16. 20:14
 15/23 anonim ***** válasza:

Így már világos, viszont valami még mindig sántít:

"De így, hogy sosem volt kapcsolatom, nekem ez nem is hiányzik, mert nem tudom milyen az, amikor valaki úgy szereti a másikat, nem ismerem az érzést. "

Nem kell megtapasztalni a kapcsolatot ahhoz, hogy hiányozzon. Ez egy ösztönös dolog. Te is álmodozol egy férfiról néha, különben nem irtad volna ki ezt a kérdést... Mindannyian képzelgünk naívan is az első kapcsolatunkról, még mielőtt megéljük azt. Nehéz dilemma előtt állsz, és úgy látom, inkább az utazás mellett fogsz dönteni, de ha mégsem vagy benne biztos, dobj fel egy érmét. :)

Amikor már a levegőben pörög, érezni fogod, melyik a helyes választás... ;)

2014. jan. 17. 02:28
 16/23 anonim válasza:
Ne aggódj, majd eljön a megfelelő ember :) Én is sokáig vártam rá, és elég rossz érzés volt, suliban, baráti körben látni, h x meg y milyen jól elvannak, nekem meg senki.....de türelem! Meg én eddig azt vettem észre, hogy ha nagyon ráparázik az ember, akkor nem megy :S Remélem majd megismered a szerelem érzését, sok sikert :)
2014. jan. 17. 18:53
 17/23 anonim válasza:
Utolsó voltam, bocsi, most olvastama végét......biztos, hogy jó így elmenni? :S
2014. jan. 17. 18:55
 18/23 anonim ***** válasza:
De jó, hogy csak Afrikába akarsz menni egy női árvaházba, mert így azért még van remény. Én azt hittem, hogy az amerikaiak már toborozzák a leendő Mars utazókat, ami tudvalevő, csak odaútra szól, és arra jelentkeztél. Mert onnan aztán nincs visszaút.
2014. jan. 17. 20:01
 19/23 A kérdező kommentje:

Jó, igazából hazudtam.

Mármint nagyon hiányzik, hogy úgy szeressenek, attól függetlenül, hogy tényleg nem tudom az milyen. De nem lehetek ennyire naív, nem álmodozhatok az örökkévalóságig.

Ezért szeretnék elmenni egy olyan helyre (Afrika közepére egy női kolostorba) ahol nincs érintkezési felület, akkor hátha elfelejtem, hátha nem gondolok majd rá. Mert az kemény lesz, talán nem tudok majd másra koncentrálni. És akkor idővel elfelejtem a vágyat is az ilyen szeretet iránt.

De egyébként jó lesz nekem ott, én bírom a kiképzést.

2014. jan. 17. 20:17
 20/23 A kérdező kommentje:
Ja amúgy köszönöm a válaszokat, bocsi, előbb elfelejtettem írni.
2014. jan. 17. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!