Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szerintetek ez normális?

Andrea_123 kérdése:

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
sziasztok!!! arról lenne szó hogy én egy 17 éves lány vagyok. sok fiú tetszett már, éreztem már h szerelmes vagyok, de mostanába egy fiú se köt le. viszont nagyon sok lányra gondolom h csinos, meg sokakra akik a saját nemükhöz vonzódnak, őket is megnézem egy nap néhányszor. és láttam pl. 2 lányt csókolózni és nagyon lekötött a dolog... viszont én fiút szeretnék magamnak, de nem érdeklek senkit! szerintetek ez mit jelent? tudom h ez így húzós de kétségbe vagyok esve. segítsetek.:(

2013. dec. 31. 12:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Valakit biztos érdekelsz csak nem figyeltél fel rá és majd jönni fog olyan sárc aki érdekel téged és a sráct TE érdekled :) Az hogy megnézel lányokat hát sok lány szokása de ha vonzódsz is inkább fogd el magad :) Sok barátom van aki a saját neméhez vonzódik is sokkal boldogabbak szóval ha erről van szó akkor inkább boldogan éld az életed a mai világban teljesen elfogadott ez is bár persze vannak akik nem bírják elviselni :) De kitartás meg fognak oldódni a gondok csak gondolj át mindent és ne aggódj az idegesség árt a szépségnek ;) :D
2013. dec. 31. 12:43
 2/8 anonim ***** válasza:
én 22/F vagyok, eddig két lányba voltam csak szerelmes, 15-16 éves koromba, és most ősszel. A szerelmen kívül túlzott ismerkedésnek nem vagyok híve
2013. dec. 31. 12:49
 3/8 A kérdező kommentje:
De én nem szeretnék lányokhoz vonzódni.:/ nem ítélem el őket, csak én nem szeretnék közéjük tartozni.
2013. dec. 31. 12:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Az egyik legjobb barátnőm is mondta hogy ő sem szeretne meg semmi aztán teljesen depressziós lett. Ma már el fogadja és a barátnőjével boldogabb mint még soha :)Persze nem azt mondtam hogy most aztán annak kell lenned :) dehogyis! kezdj olyan témában fiukkal ismerkedni ami mondjuk téged is érdekel téma lesz akkor tudtok beszélgetni a végén meg kitudja mi lesz ;) 1. válaszoló voltam
2013. dec. 31. 13:02
 5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm! mindössze azért sem értem mert majd szeretnék gyereket szülni, férjet. de ez h a pasikat nem érdeklem, viszont engem pár lány igen... fura
2013. dec. 31. 13:11
 6/8 A kérdező kommentje:
és én félek attól hogy az legyek...mit tegyek ellene?
2013. dec. 31. 13:20
 7/8 A kérdező kommentje:
Hogy verjem ki a fejemből? hogy ne legyek az? mit tehetek ellene:( tudom idegesítő vagyok, de kétségbe vagyok esve!
2013. dec. 31. 14:09
 8/8 anonim ***** válasza:
bi vagy? meglehet...
2014. jan. 1. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!