Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Az nagyon gáz hogy 16 éves...

Az nagyon gáz hogy 16 éves vagyok még egyszer sem volt barátnőm?

Figyelt kérdés
Nem érzem az hogy csúf lennék sőt sok visszajelzést kapok hogy nagyon is jól nézek ki.És a legszomorúbb az hogy azért nem volt eddig egy barátnőm se mert szégyenlős vagyok és nem értek az ,,udvarláshoz,,?

2013. dec. 25. 22:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem gáz..
2013. dec. 25. 22:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Az gáz ha én 24 vagyok és volt már barátnőm de nem dugtam meg egyiket sem? :D
2013. dec. 26. 00:34
 3/8 anonim válasza:
én 16 vagyok és még nem volt barátom, személy szerint gáznak tartom, hiszen a körülöttem lévő emberek többségének volt már, de ha másról hallom ezt úgy gondolom nem gáz, fiatalok vagyunk nem de?
2013. dec. 26. 00:52
 4/8 anonim válasza:

egyáltalán NEM GÁZ!:) csak figyelj oda, és nehogy elszalassz egy lehetőséget, ha neked is tetszik az illető.

13/L

2013. dec. 26. 20:15
 5/8 Emberek ***** válasza:

#4! már lehet későn mondod neki, mert akkor vsz nem tette volna ki a kérdést.

Egyébként nem nem gáz, inkább egy kicsit későn érő típus vagy (mondja ezt egy olyan akinek 15 évesen volt az első barátnője.... :D). A lényeg, hogy nem kell elsietni, nem maradtál le semmiről sem.

2013. dec. 26. 20:26
 6/8 A kérdező kommentje:
az a baj hogy elszalasztottam már 1-2 csajt mert szégyenlős vagyok és ennek köszönhetően elég nagy csődtömegnek érzem magam
2013. dec. 26. 20:51
 7/8 anonim válasza:

Bátorság, csak a kezdet nehéz. Nekem eddig csak 1 kapcsolatom volt, nagyon rövid ideig igaz, de tudtára adtam a fiúnak, hogy hajrá. Figyelned kell a másik félre, mindig ad valami megerősítést neked.

16L

2013. dec. 26. 23:49
 8/8 anonim válasza:
dehogy gáz, még normális.. ha tíz év múlva tetted volna fel a kérdést na az gáz lenne
2014. jan. 6. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!