Az nagyon gáz hogy 16 éves vagyok még egyszer sem volt barátnőm?
Figyelt kérdés
Nem érzem az hogy csúf lennék sőt sok visszajelzést kapok hogy nagyon is jól nézek ki.És a legszomorúbb az hogy azért nem volt eddig egy barátnőm se mert szégyenlős vagyok és nem értek az ,,udvarláshoz,,?2013. dec. 25. 22:35
2/8 anonim válasza:
Az gáz ha én 24 vagyok és volt már barátnőm de nem dugtam meg egyiket sem? :D
3/8 anonim válasza:
én 16 vagyok és még nem volt barátom, személy szerint gáznak tartom, hiszen a körülöttem lévő emberek többségének volt már, de ha másról hallom ezt úgy gondolom nem gáz, fiatalok vagyunk nem de?
4/8 anonim válasza:
egyáltalán NEM GÁZ!:) csak figyelj oda, és nehogy elszalassz egy lehetőséget, ha neked is tetszik az illető.
13/L
5/8 Emberek válasza:
#4! már lehet későn mondod neki, mert akkor vsz nem tette volna ki a kérdést.
Egyébként nem nem gáz, inkább egy kicsit későn érő típus vagy (mondja ezt egy olyan akinek 15 évesen volt az első barátnője.... :D). A lényeg, hogy nem kell elsietni, nem maradtál le semmiről sem.
6/8 A kérdező kommentje:
az a baj hogy elszalasztottam már 1-2 csajt mert szégyenlős vagyok és ennek köszönhetően elég nagy csődtömegnek érzem magam
2013. dec. 26. 20:51
7/8 anonim válasza:
Bátorság, csak a kezdet nehéz. Nekem eddig csak 1 kapcsolatom volt, nagyon rövid ideig igaz, de tudtára adtam a fiúnak, hogy hajrá. Figyelned kell a másik félre, mindig ad valami megerősítést neked.
16L
8/8 anonim válasza:
dehogy gáz, még normális.. ha tíz év múlva tetted volna fel a kérdést na az gáz lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!