18 éves fiu vagyok szuz, még csokolozni is csak egyszer
volt lehetosegem még 12 évesen. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
sokak szerint jofej vagyok, lányok szerint + aranyos, kedves, figyelmes és nagyon vicces. azt nem tudom, hogy miért nem jon ossze egy csaj. vagy barátja van, vagy nem kellek neki. pedig kérdeztem, hogy mi a baj velem. az volt a válasz "nem tudom" és rá kérdeztem még erre is hátha ezért. hogy csunya vagyok netán? erre pedig "nem vagy egyáltalán csak én barátként tekintek rád nem pasiként" és sok barátom megkérdeztem, hogy csunya vagyok vagy nem? (lányokat) és azt mondták nem vagyok egyáltalán.
én se tartom magam csunyának,átlagosnak tartom magam, adok magamra szoval még piszkos se vagyok, jó goncokbe járkálok...
A HELYESIRÁSÉRT BOCS DE ANGOL BILLENTYUM VAN :S
2013. dec. 3. 10:48
1/9 anonim válasza:
Dr ur! Szerelmes volt már? Vagy csak jopofizgatott ismerös csajokkal?
2013. dec. 3. 10:55
2/9 anonim válasza:
Egyszer ugy is eljon az igazi neaggodj ezen! Egyebkent a baratom is hasonlo, mint te, es o sajat velemenye szerint kicsit unalmas, nincs benne semmi rossz. Onbizalomhiannyal nem kuzkodsz veletlenul? Azt eszreveszik a lanyok es nemszeretik.
2013. dec. 3. 11:06
3/9 A kérdező kommentje:
voltam. és udvaroltam is neki :)
de hát...... nem jott ossze -_-
2013. dec. 3. 11:07
4/9 A kérdező kommentje:
2. kerdezo
igen szerintem van nálam onbizalom hiány. mert mikor probálkozok elkezdek idegeskedni. de lehet a sok kikosarazás miatt
2013. dec. 3. 11:08
5/9 anonim válasza:
Most az a probléma, hogy nem smároltál, vagy, hogy nincs barátnőd? :D Az elsőt könnyebb kezelni. A többi már bonyolultabb, és amúgy is, csak kapcsolatban éri meg igazán, vagy, hogy kötődj hozzá..
2013. dec. 3. 11:17
6/9 A kérdező kommentje:
igazábol az játszik kozre hogy mivan ha rosszul csokolozok :D
2013. dec. 3. 11:22
7/9 anonim válasza:
Egyszerűen csak átlagos vagy, és a csajok nem érik be ennyivel. Az hogy ez kinél jelent pénzt, kinézetet, stílust, stb, az már emberfüggő.
2013. dec. 3. 11:35
8/9 A kérdező kommentje:
koszi a segitséget. akkor kiprobálok 1 2 dolgot :D (TITOK)
2013. dec. 3. 11:59
9/9 anonim válasza:
Nem lehet rosszul csókolózni: ha tényleg tetszik a lány, jön magától a dolog, ezen kár előre idegeskedni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!