Lányok! Milyen érzés először csókolózni? Milyen, amikor tapizzák a melled?
Először mikor csókolóztam az olyan volt, hogy a srác kezdte és én csak belementem. Hát először járt az agyam hogy nyálcsere, meg hogy mi ebben a jó.... Pár "nyálcsere" után már rájöttem a technikájára, és már jobban smárolok mint a srác. :D
Amikor először megsimizte a cicimet az meg úgy volt, hogy dvd-t néztünk, ő ült a kanapén, én elfeküdtem az ölébe téve a fejem. És addig simogatott míg becsúszott a pólóm alá a keze, épp nem volt rajtam melltartó, mert kicsi cicim van, s otthonra nem hordok. Irtó jó érzés volt, legközelebb direkt betoltam a kezét a pólóm alá. :D
Első csókom közben az járt a fejemben, hogy ez miért is jó ennyire? Nem értettem, hogy sokan miért csókolóznak sokáig, de azóta már rájöttem a technikájára. A cicijeim szép laposak. Egyszer a pasim film nézés közben simogatott és közben becsúszott a keze a pólóm alá és mivel lapos vok nem hordok sehol sem melltartót. Írtó érzés volt. Én még szűz vagyok és jelenleg nincs pasim.
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!