15 éves vagyok, fanszőrzetet még egyszer se borotváltam, mostanra viszont olyan nagy, hogy idegesít. Ha borotválom tényleg viszketni fog?
45 éves vagyok, sosem borotváltam le a fanszőrzetemet, de valamiért nem idegesít, mert megszoktam...
:D
De hogy alapkövetelmény,ezt csak az igen fiatal fiúk csinálják elég nagy számba,az idősebbeknél 25-34 éveseknél akik nem mondhatók idősnek hanem fiatal férfinak azoknál nem igazán látni ilyet,sőt furán néznének is egy csupasz tö kű srácot.Európába máshol a fiatalok körében sem divat,sőt a csupasz hónaj sem.Ez duma amivel az egyik fiatal a másiakat hülyíti.
Vágd csak rövidebbre ha tényleg annyira zavar.Korábban 10 éve örültek a srácok ha már szőrősődtek mert ez mutatta hogy a testük már nem annyira kisfiús,hanem már elkezdtek férfiasodni,kamaszodni.
Ez csak nálunk lett divat,amióta van net.De csak a fiatalok
körében .Mióta lett ez alapkövetelmény ,hol van ez megírva ? Én sem borotváltam ,és sosem zavart idegesitett.64/F
Őszintén én nem bírtam megszokni.
Bök, begyullad, kidörzsölődik, stb..
Én nullásgéppel letolom, kb olyan, mintha pár napja borotváltad volna, de így nem irritálja a bőrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!