Mit tegyek, ha reménytelen az életem és belefáradtam?
Hát mondjuk gyereket ne csinálj, mert csak kínlódni fog melletted.
Én sem merek, mertén is depressziós vagyok.
próbálj meg olyan embereket keresn iakik segíteni tudnak rajtad, vagy csak ismerkedj, és hátha akad valaki aki tud segíteni neked, vagy akinek te is.
ez igen nehéz helyzet, és szerintem nem vagy ezzel egyedül, ma már sok fiatal a szülei helyett (is) dolgozik, úgy hogy jövője sincs.
mondhatnám, hogy a szüleid hülyesége, hogy hitelt vettek fel, de en mismerem akörülményeket. az ő hibájuk is lehet, hogy nincsjobb állásuk, de ma már ez szinte szerencsekérdés.
akár ott is hagyhatnád őket a saját jövődért, de nyilván nem vagy érzéketlen sem.
ráadásul nem is bitos, hogy enálkül lenne jövőd.
a nők meg külön téma, van elég problémád, hagyd későbbre.
"Bocs, de ez egy nagy-nagy baromság.
Tudod a nők többségét (most nem a plázahiénákról beszélek) sokkal jobban érdeklik a belső tulajdonságaid, mint a külsők. "
szerintem meg ez a baromság. a nők többsége max ösztönszinten bukik olyan belső tulajdonságokra mint határozottság, ami valójában sokszor inkább agresszió és bunkóság határát súrolja. ha a nők annyira a belsővel lennének elfoglalva, nem a külsőségek kötnék le őket, miniszoknya helyett beszélgetéssel akarnának kezdeményezni, és nem dekoltázsos képeket raknának fel facebookra, hanem doktoriköpenyeset.
fölösleges tagadni, az emberek többsége ösztönlény és önző.
"Akkor is bánt,hogy akinek fontos voltam,annak se voltam elég fontos.Egy lány se adta nekem a szüzességét,nem volt kamaszkori szerelem,se semmi."
ne azon keseregj, ami nem történt emg veled, hanem a jövődet tervezd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!