Mi a véleményetek?
Nagyon sokszor frusztrált vagyok nem tiszta a fejem és nem úgy reagálok a környezetemre ahogy alapból tenném egyszerűen nem tudok gondolkodni,magamba fordulok érdektelenné válok és a másik ember is a szituban.Mikor kitisztul a fejem egy fél nap múlva akkor gondolkodom mert akkor vagyok rá képes h b*sszus én beteg vagyok.Mi lehet ez?
Persze mondanom sem kell hogy nem tudok kapcsolatokat kialakítani.Nincsenek barátaim,szerelmem.A szeretet az engem messzire elkerül akárkiről is legyen szó.Nem vagyok szerethető.Én magamban csodálom az embereket,magamat nem csodálom de szeretem.Csak sokszor érzem kevésnek magam,nem elég jónak másokhoz képest.Nem vagyok élelmes semmilyen téren.Élhetetlen vagyok.És nem úgy működöm mint az emberek nagy többsége,és ez borzasztó elviselni h fura vagyok.
Pszichológus, kineziológus, vagy önismereti tanfolyam. Ha megtalálod az alap okát a problémának akkor arra is rájössz, hogy szüntesd meg. :)
Egyébként kezdd ott, hogy visszaolvasod amit írtál. "A szeretet az engem messzire elkerül akárkiről is legyen szó.Nem vagyok szerethető.Én magamban csodálom az embereket,magamat nem csodálom "
Ha ilyen véleményed van magadról, akkor másoktól miért várod hogy ők szerethetőnek tartsanak? Ezt sugárzod mások felé, ők meg elfogadják. Amint elfogadod magad és találsz magadban értékes tulajdonságokat, azonnal látni fogod, hogy mások is másképp állnak majd hozzád.
Próbálj sétálni néha vagy valami aktív sportot :) Attól kitisztul a fejed. Ne tarts tőle ha nincs olyan erős baráti kapcsolatod, majd kialakul az. :) Ha csak köszönőviszonyba vagy valakivel, kérdezz hogylét felöl. Ne legyenek nagy elvárásaid. Nyitottan érdeklődj mások iránt. Idővel ha lesz olyan valakid, mondd el neki ezt a gondodat. Amúgy ha valaki már csak érdeklődik irántam, én nagyon jó néven veszem és ezt biztos viszonoznám.
Ha gondolod írj nyugodtan privit, szívesen meghallgatlak és segítek :)
20f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!