Kinek van egy kis szabadideje egy elkeseredett lányra?
teljesen kikészültem. elegem van már az egész életemből, folyamatosan csak a rosszat kapom:/
nincs senki akivel beszélgethetnék. ha lenne kedved és kb velem egyidős vagy írj:)
19/L
mármint h miért nem a barátommal beszélem meg a gondjaimat?
megbeszélem. el mondom neki mindig mi bánt vagy épp mi okoz örömet. de ő a szerelmem. nem olyan mint egy barátnő. és nyilván elfogult velem kapcsolatban.
de itt pl idegenek írnak nekem és teljes kívülállóként adnak tanácsot, amik közt sokszor nagyon hasznosak is vannak.
lécci ne csipkelődjetek velem. most is mindjárt elájulok úgy fáj a fejem...
:/
Ha szereted és ő is szeret, akkor gondolom tőle nem csak a rosszat kapod. Erre írtam, hogy vagy kamu a kérdés, vagy csak úgy van a barátod. Ezek szerint mégiscsak kamu, legalábbis nem fedi a valóságot. :)
Másnak vagy nincs barátja se, vagy tényleg a "van de minek" kategória. Ők nyilván sokkal rosszabb helyzetben vannak, mint Te. Szóval szerintem örülj, hogy ilyen szerencsés helyzetben vagy, hogy van kid, van kivel megbeszélni a dolgokat, van kihez hozzábújni, van ki örömet szerezzen neked.
Az pedig hogy esetleg elfogult, miért releváns a témában?
egyébként meg ez az h nem is tudja elképzelni min megyek keresztül. jó mondja h sajnál, meg próbál tanácsot adni, de neki kicsit sem olyan az élte mint nekem, teljesen más társaság az ahol ő van.
és sokat is veszekedtünk az elmúlt időben, mert nekem mindig rossz kedvem van, neki meg rosszul esett h mikor vele vagyok nem tudom ezt félre rakni. de most is találkoztunk és most meg teljesen mellettem állt. neki sincs mindig jó napja...:s
tényleg volt egy két éves kapcsolatom. miért olyan hihetetlen? xd
tegnap szakított velem, mert itthon feküdtem betegen, nem foglalkozott velem, ezért megsértődtem és szakított.
úgyhogy most már tényleg nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!