Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Kinek van egy kis szabadideje...

Kinek van egy kis szabadideje egy elkeseredett lányra?

Figyelt kérdés

teljesen kikészültem. elegem van már az egész életemből, folyamatosan csak a rosszat kapom:/

nincs senki akivel beszélgethetnék. ha lenne kedved és kb velem egyidős vagy írj:)

19/L

2013. dec. 4. 17:57
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
83%
Szia! 21/F vagyok nekem van időm beszélgetni veled, szóval írj nyugodtan privátot és mondd el mi bánt. Szerintem nagyon hasonló cipőben járunk mert nekem is elegem lett mindenkiből.
2013. dec. 4. 18:03
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Lakj közel és találkozzunk. :) Szintén magányos vagyok. 23/F
2013. dec. 4. 18:09
 3/21 A kérdező kommentje:

van barátom :) szóval...

csak beszélgetni szeretnék:)

2013. dec. 4. 18:13
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgessen a neten a... Most mivel lesz jobb neked ha panaszkodsz idegeneknek egy sort?
2013. dec. 4. 19:10
 5/21 A kérdező kommentje:
kiírom magamból azt ami bánt:) már megtette és most picit jobb :)
2013. dec. 4. 19:14
 6/21 anonim ***** válasza:
83%
Nem vagyok pasi, aki épp egy sebzett vadra leselkedik, úgyhogy velem beszélgethetsz, ha gondolod. Ma nekem is sz@r napom volt. Nem bántott senki, csak úgy. Biztos az idő, vagy nem tudom. Meg persze egyedül is érzem magam, mert ma nem mentem sehova és nem beszéltem senkivel és az ilyen napokat gyűlölöm a legjobban. Ráadásul órákig szétfagytam kint a mínusz negyvenszáz fokban:(
2013. dec. 4. 19:22
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Szóval lelki szemetesládát keresel, hát kösz nem :D
2013. dec. 4. 20:15
 8/21 A kérdező kommentje:
nem azt. egy megértő embert:) és én is szívesen meghallgatom az ő problémáit
2013. dec. 4. 20:25
 9/21 anonim válasza:
72%
én is hasonló cipőben járok. rohadtsz*razilyen.
2013. dec. 4. 20:27
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

"teljesen kikészültem. elegem van már az egész életemből, folyamatosan csak a rosszat kapom:/"

"van barátom :)"

Akkor vagy kamuzol, vagy a barátod a "van, de minek" kategória. Miért nem vele beszéled meg a gondjaidat?

2013. dec. 5. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!