Van itt olyan magányos ember, aki már nem tudja mivel lekötni magát?
Figyelt kérdés
Alig van barátom és ők sem érnek rá mindig. Nekik van életük, nekem nincs. Teszek azért, hogy legyen, csak lassú folyamat, nem megy csettintésre. Általában dolgozni, vagy suliba járok el. De amikor itthon vagyok egyedül hétvégén, megőrülök. Szétvet az energia, mindig mennék valamerre, de nincs kivel és amúgy is rühellem a bezártságot. Ezt már egyre nehezebben viselem. És nem köt le semmi, nem a gép, sem az olvasás, ez az oldal is csak ideig-óráig és sorolhatnám...el akarok menni valahová. Szóval ez a helyzet. UNATKOZOM!!!!!!!!!!!!!! Valaki van még így?2013. nov. 16. 18:02
11/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a jó tanácsot. Az egyetlen sport, ami vonz, az a hip hop tánc, de túl drága egy óra, csak az első ingyenes, egy órára pedig nincs értelme elmenni egy ilyen helyre. Tényleg nagyon drága, számomra megfizethetetlen. Csak a néptánc ingyenes, de a népzenétől meg kiráz a hideg, nem az én világom. A többi sportot nem szeretem, mert számomra unalmasak és csak a megerőltetésről, önmagam megerőszakolásáról szólnak, számomra ebben pedig semmi öröm nincs. Ezt nem általánosságban írtam, hasznos dolog a sport, csak én érzek így ezekkel a dolgokkal kapcsolatban. Egyedül legtöbbször vásárolgatni szoktam menni, mert csak az köt le, de már azt is unom. Igazság szerint semmilyen magányos tevékenységhez nincs kedvem, rühellem már az egyedüllétet. Abban reménykedek, hogy megismerkedek új emberekkel valahol.
2013. nov. 17. 14:44
12/15 anonim válasza:
Maszturbálj, én ma már vagy 7-szer maszturbáltam. Közte filmet nézek vagy baszakodom a neten.
13/15 A kérdező kommentje:
B+:D
2013. nov. 17. 20:55
14/15 anonim válasza:
Tanulj, tanulj, hogy a későbbiekben tudj érvényesülni. Ne iskolai anyagot, hanem olyan dolgokat amelyeket tudsz hasznosítani az életben. Fejleszd a kreativitásod, a probléma- és algoritmikus gondolkodásod. Tanulj nyelveket. stb. stb.
15/15 A kérdező kommentje:
Ezeket csak emberek között tudnám megtanulni. Mármint az érvényesülést. Ott az igazi.
2013. nov. 17. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!