Szerintetek miért van minél több magányos ember?
Két oka van.
Az egyik, hogy az emberek mernek váltani, míg sok éve ciki volt ha egy házasság felbomlott, vagy X ideig nem volt esküvő.
A másik, hogy egyre több a gond az országban ami feszültséget, veszekedéseket szül, és sok esetben a szakítás, válás lesz a vége.
munka miatt - nem marad szinte semmi idejük másra
internet, számitógép miatt - ahelyett hogy elmennének valahova, leülnek a számitógép elé. báár az internet összekötheti az embereket, a magányosak is kommunikálhatnak rajta keresztül, úgyhogy ennek 2 oldala van, jó és rossz is.
Elnezest, hogy ekezet nelkul irok.
Egyet ertek a fenti valaszokkal, de en most bemutatnam a magany egy masik formajat. En nem a politikai elnyomas, nem a technologizalt vilag, sot nem is az elszemelytelenedett kapcsolatok miatt erzem husz eves letemre egyedul magamat. Inkabb azert, mert a gondolkodasmodom valahogy semmi aron nem akar egyezni az engem korulvevokevel. Ennek oka szamomra is ismeretlen - azzal viszont tisztaban vagyok, hogy egy alarc ala bujtatott szerepet eljatszanom nagyon nehez, igy az esetek tobbsegeben egyedul vagyok. Aztan egy nap eddig midnen tarsasagbol tarsultak hozzam masok. Nehanyan azert, mert rauntak a megjatszott, mu kapcsolatokra, s szukseguk volt valakire, ki ønmagat adja (ok mondtak ezt) - mig masok csak egyszeruen kesobb eszmeltek ra arra, hogy bennunk bizony vannak kozos dolgok.
Most kezdtem az egyetemet kulfoldon (ezert irok ekezet nelkul, amiert elnezest is kerek), eltelt egy honap s egyelore a szia-szia kapcsolatokon kivul nem sok mindennel rendelkezem. Ez biztosan valtozni fog. Csak gyozzem kivarni.
Hogy valaszoljak a kerdesre - az elozo valaszokon kivul, azert is van meg sok maganyos ember, mert vannak akik egyszeruen nem tudnak masokkal lenni.
Beszamolomat a Hey Arnold c. rajzfilmsorozat egyik mondataval zarnam:
"A legtobb ember arra szuletett, hogy masokkal legyen. Am nehanyan, mint peldaul en, egyszeruen csak egyedul elnek - mar ameddig tudnak."
21 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!