Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van itt olyan ember, aki úgy...

Van itt olyan ember, aki úgy érzi hosszas gondolkodás után, hogy a saját életét valamilyen formában valahogy elcseszte?

Figyelt kérdés
Megírjátok légyszi mi volt az, hány évesen ill. azt, hogy fiú vagy-e vagy lány és most milyen idős?

2013. nov. 15. 23:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát én is így érzek mostanság, és fogalmam sincs mi tévő legyek, elég sokat agyalok a jövőn.

Amiben úgy érzem, hogy elcsesztem, az az volt, hogy nem művészeti suliba mentem tovább, mert nagyon érdekel a rajz, és a művészettörténet. Helyette most tanulok valami mást, amiben nem nagyon érzem magam motiváltnak. Egyébként lány vagyok, és 21 éves. De azt sosem tudhatjuk, hogy hogyan alakul a jövőnk. Szóval csak azért, mert úgy érzed, hogy elrontottad az életed, nem biztos, hogy már minden veszve van, hiszen sok jót is tartogathat a jövő, és mindig van kiút! Megkérdezhetem, hogy te miben rontottad el az életedet szerinted?

2013. nov. 16. 00:29
 2/15 anonim válasza:
én elcsesztem 25/L
2013. nov. 16. 15:35
 3/15 anonim válasza:
51%
elcsesztem en is. nem sorolom fel, hogy mit, nagyjabol mindent amit csak el lehet. amugy lany vagyok es 21 eves
2013. nov. 16. 20:49
 4/15 anonim válasza:
én is sokmindent
2013. nov. 16. 21:42
 5/15 anonim válasza:
Annyira elcseszve nincs, de ha újra kezdhetném tuti jobban csinálnám... (pl.: több nyelvet tanulnék.) 27F
2013. nov. 17. 23:00
 6/15 anonim válasza:

bármikor újra lehet kezdeni.

csak én nem tudom hogyan.

2013. nov. 17. 23:06
 7/15 anonim válasza:
p.adri25. miert nem tudod? meselj, hatha tudunk tanacsot adni?))
2013. nov. 18. 09:59
 8/15 anonim válasza:

jó képességeim vannak,

de nem tanultam.

mindenem elvesztettem,

van egy pasim,

de eltérnek a terveink,

a jövőt illetően.

munkahelyem nincsen,

egyedül vagyok.

2013. nov. 18. 11:06
 9/15 anonim válasza:

aterzem a helyzeted. az en kepesegeim is jok, de nem hasznaltam ki oket. a ferjemtol most valtam el, mert nekunk sem egyeztek az elkepzeleseink. munkahelyem nincs, viszont van egy kisfiam, akivel egyedul maradtam.

tanacsot aajanlottam, de csak megertest tudok adni

de en igyekszek remenyteljesen nezni a jovot

mar sok mindent ugysem tudok elrontani, nem maradt mit

2013. nov. 18. 12:51
 10/15 anonim válasza:

megértelek.

néha imádkozom,

meg meditálok,

az segít

2013. nov. 18. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!