Van itt olyan ember, aki úgy érzi hosszas gondolkodás után, hogy a saját életét valamilyen formában valahogy elcseszte?
Hát én is így érzek mostanság, és fogalmam sincs mi tévő legyek, elég sokat agyalok a jövőn.
Amiben úgy érzem, hogy elcsesztem, az az volt, hogy nem művészeti suliba mentem tovább, mert nagyon érdekel a rajz, és a művészettörténet. Helyette most tanulok valami mást, amiben nem nagyon érzem magam motiváltnak. Egyébként lány vagyok, és 21 éves. De azt sosem tudhatjuk, hogy hogyan alakul a jövőnk. Szóval csak azért, mert úgy érzed, hogy elrontottad az életed, nem biztos, hogy már minden veszve van, hiszen sok jót is tartogathat a jövő, és mindig van kiút! Megkérdezhetem, hogy te miben rontottad el az életedet szerinted?
bármikor újra lehet kezdeni.
csak én nem tudom hogyan.
jó képességeim vannak,
de nem tanultam.
mindenem elvesztettem,
van egy pasim,
de eltérnek a terveink,
a jövőt illetően.
munkahelyem nincsen,
egyedül vagyok.
aterzem a helyzeted. az en kepesegeim is jok, de nem hasznaltam ki oket. a ferjemtol most valtam el, mert nekunk sem egyeztek az elkepzeleseink. munkahelyem nincs, viszont van egy kisfiam, akivel egyedul maradtam.
tanacsot aajanlottam, de csak megertest tudok adni
de en igyekszek remenyteljesen nezni a jovot
mar sok mindent ugysem tudok elrontani, nem maradt mit
megértelek.
néha imádkozom,
meg meditálok,
az segít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!