Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért van olyan maradi gondolk...

Miért van olyan maradi gondolkodásuk a "vénlányoknak"?

Figyelt kérdés
Tisztelet a kivételnek, de több olyat is ismertem (pl. tanárom is volt) akik totál máshogy vélekednek néhány kérdésről mint mások. Kicsit mintha lenéznék a fiatalabbakat. Szerintem nagyon meglátszik, hogy valakinek nincs családja és egyedül él vagy esetleg szülőkkel egész életében. Vélemény?

2013. aug. 29. 13:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek az anyjuk miatt lesznek ilyenek. A mama nem képes elfogadni, hogy felnőtt a csemete, és visszafogja a teljesítményét, mígnem ilyen személy lesz belőle.
2013. aug. 29. 13:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Két opciós, vagy nagyon maradi a gondolkodásuk, nagyon makacsul ragaszkodnak ehhez és ezért nincs senkijük, vagy éppen ellenkezőleg, belekeseredtek hogy nem jött nekik össze, és ezért ezzel a maradi elvrendszerrel védik magukat. Egyébként ha valaki sokáig él egyedül akkor utána már nehezebben is alkalmazkodik másokhoz mert megszokja, hogy a maga ura, és míg egy családban napi szinten igazodnod kell több emberhez, addig az egyedül élők megszokják, hogy senkihez ne kell alkalmazkodni.
2013. aug. 29. 13:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Nagyon nehéz egyedül, vagy felnőttként is szülőként élni. Ez rányomja a bélyegét az emberre, sok feszültséget idéz elő.

A másik lehetőség, hogy éppen azért nem találnak párt maguknak, mert furán gondolkodnak pár dologról.

2013. aug. 29. 15:23
 4/4 Merovingii válasza:

Nekik a gondolkodásukat a régi rendszerben nevelték belé !

Igen , lenézik a fiatalokat, mivel gondolom ezt ők nem így csinálnák , meg hasonlók , meg el is vannak néha szállva maguktól ! Attól hogy Ők sokat megéltek , nem biztos hogy jobban is tudják mit hogy kellene csinálni !

De persze vannak kivételek !

Én pl jól megértetem magam a falubeli öregebbekkel !

2013. szept. 18. 07:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!