Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szerintetek lelehet elni egy...

Szerintetek lelehet elni egy egesz eletet baratok es baratno nelkul, ugy hogy ne bolonduljon bele az ember?

Figyelt kérdés
2013. nov. 11. 01:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én csak annyit tudok tanácsolni ,hogy ne ad fel . Próbálkozz ismerkedni ,aki szeretni fog ilyen helyzetbe is elfogad amibe vagy. Átérzem a helyzeted nekem édesapám bénult le és mióta haza jött a kórházból egy barátnak nevezett emberke se jött el meglátogatni.
2013. nov. 11. 12:36
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem lehet. Attól még lehetnek barátaid, csak rossz helyen keresgélsz. Keress olyanokat, akik hasonlóak, mint te.
2013. nov. 11. 12:42
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem lehet. Én belebolondultam.
2013. nov. 11. 13:04
 14/17 JulesM111 ***** válasza:
Nem tudom, de nem akarom kipróbálni :)
2013. nov. 15. 19:12
 15/17 terményes válasza:

... Olyat nem ismerek aki egy egész életet, de olyat igen

aki sok évet él(t) így. Nem jó szántából...egyszer jött egy társ... és újra nem sikerűlt... azóta megint egyedűl...

én nem bírnám.

2013. nov. 16. 21:50
 16/17 anonim válasza:

Azt akartam írni, hogy lehet, de nem érdemes.Aztán olvastam a testi bajaidról írtakat. Figyu, öreg, nem vagy egyedül. Bár én egy robbanásban csak a bal kézfejemet vesztettem el, de ez is elég volt sok "barátnak", hogy megmutathassák, mekkora szarzsákok. Mert egy barát a bajban áll melléd, nem a sörpultnál. Fontos, hogy ne fordulj be, élj, mozdulj ki, amennyit lehet. Nem derült ki, mi a bajod, mire vagy képes és mire nem: de ha esetleg mozogni sem bírsz, gépelni még igen. A net is egyfajta társaság, csak meg kell találni a társakat. Én remek haverokat szereztem fórumokon. Ha tudsz segíteni másokon -nem feltétlen anyagilag, de egy mozdulattal, jó szóval is lehet- akkor már beszélgetsz, már nyílik a lelked. Abból még bármi lehet.

A család fontos, ne szégyelld.

Társfüggőnek meg azért gondolod magad, mert rágörcsöltél a témára. Én ugyanebben a cipőben jártam, hagyd folyni a dolgokat. Esetleg dobj fel társkereső hirdetést, nekem bejött, pedig úgy nézek ki, mint egy 120 kilós jóllakott napközis... Fontos, hogy ne várj csodát, és hagyd a másikat beszélni, kibontakozni.

Sok sikert!!

2013. nov. 18. 12:59
 17/17 anonim válasza:
12-essel értek egyet. Keress hozzád hasonló embereket, akik megértenek
2013. nov. 28. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!