Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Halálra unom magam egyedül?

Halálra unom magam egyedül?

Figyelt kérdés
Már egy ideje magányos vagyok, nincs valami sok barátom és az a kevés se ér rá mindig. De már kezdem unni az egyedüllétet. Nem tudom mivel feltalálni magam, egyszerűen semmihez sincs kedvem. Se olvasni, se sorozatot, se filmet nézni, se gép előtt ülni, se szerepjátékozni, se semmilyen csendes elfoglaltsághoz. Megőrülök az unalomtól. Muszáj lesz társaságot, barátokat, új emberi kapcsolatokat találnom, mert én ezt így nem bírom tovább. Nem is értem, hogy aki sokat van egyedül, az hogy bírja ezt. Ráadásul most jön az undorító tél, amikor az emberek bezárkóznak, de ez számomra egy pokol...utálom, hogy üresek az utcák és nincsenek emberek. Mert ha már sokat vagyok egyedül, azért egyedül is kimozdultam, mert utálok itthon ülni. De télen ez nehéz lesz a hóban, meg a fagyban. Megőrülök. Nem akarok telet és nem akarok egyedül lenni. Már komolyan csak akkor érzem jól magam, ha valakivel tudok beszélgetni. Örülök annak a kevés társaságomnak, ami van. De nekem napi szinten szükségem van az emberekre, nem elég egy héten párszor, nekem az nagyon kevés...régen itt laktak a szomszédban a barátnőim és annyira jó volt, hogy minden nap volt kivel lennem. De ennek már rég vége, mert sajnálatos módon felnőttünk és rájöttünk, hogy az élet sz@r. Van még valaki, aki ennyire nem bírja elviselni se a magányt, se az egyedüllétet?

2013. nov. 10. 17:56
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja és a slusszpoén az, hogy egyke vagyok és az egész gyerekkorom ezzel az unatkozással telt. Már akkor is utáltam egyedül lenni.
2013. nov. 10. 17:57
 2/10 anonim ***** válasza:
Van munkád? Hány éves vagy? :)
2013. nov. 10. 18:02
 3/10 anonim ***** válasza:
Én sem tudtam soha, bár ma fura, mert olyan nap van, hogy nekem nincs kedvem másokhoz. :D Hát, pedig kénytelen vagy lekötni magad valamivel, nem várhatsz el mindig embereket magad körül. Valami sport, zene, zenélés, ami számodra is teljesen új, így még inkább lekötne. 20/f
2013. nov. 10. 18:03
 4/10 A kérdező kommentje:
22. Még nem találtam, de már nagyon akarok munkát. Legalább lekötne valami. Suli van, de nagyin laza. Már azon gondolkozom, hogy elmegyek önkéntesnek valahová. Eddig nem igazán érdekelt a dolog, de ez így nem mehet tovább. Nem tudom csendesen lekötni magam, mert mindent unok. Hiányoznak az emberek, kell a külvilág.
2013. nov. 10. 18:06
 5/10 A kérdező kommentje:
Ha meglenne az egyensúly társaság és egyedüllét között, le tudnám kötni magam. Amikor nagyobb társasági életem volt, akkor kb egy héten egy napot igényeltem egyedül. De néha azt se.
2013. nov. 10. 18:07
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor viszont kezdj el ismerkedni valamilyen módon, biztos feltalálod magad.
2013. nov. 10. 18:09
 7/10 anonim ***** válasza:

erre találták ki a képesség fejlesztést.

főleg ha ennyi sok szabadidőd van.

nézz utána a fegyencedzésnek.

és megtanulhatnál egy hangszeren játszani,mondjuk gitározni.

télen lehet a legjobbakat edzeni.

2013. nov. 10. 18:16
 8/10 A kérdező kommentje:
7 Igen, néha pont úgy érzem magam itthon, mint egy fegyenc a börtönben.
2013. nov. 10. 18:25
 9/10 A kérdező kommentje:
Amúgy most végre lett programom:) Megyünk a pékbe:)
2013. nov. 10. 18:26
 10/10 anonim ***** válasza:

de a rabok is miért gyúrják ki magukat?

hogy a többi rab féljen,meg jó és hasznos időtöltés is.

szóval guglizz rá a fegyencedzésre,két részes könyv.

2013. nov. 10. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!