A szeretet ünnepét átvészelni egyedül?
Figyelt kérdés
27 évesen oda jutottam, hogy nincs senkim, se család, se rokonok, se barátok, se barátnő. Így alakult, nem szeretnék egyedül lenni a szeretet ünnepén, gondolni sem tudok rá.
Összetört szív eladó karácsonyra, olcsó, nem drága :(
2013. nov. 8. 22:52
1/5 anonim válasza:
Lehet találok gazdát neki..vércsoportod?
2/5 anonim válasza:
Miért nincs családod meg barátaid? Egyedül élsz?
Mesélhetnél egy kicsit.
24/N
3/5 anonim válasza:
Szerintem rengeteg helyre lehet menni közösségbe karácsony napján is, és nem hinném, hogy egyedül maradnál. :)
4/5 anonim válasza:
Nekem is írj magadról privit. Mi a hobbid? Mivel foglalkozol? Mit sportolsz? 30/n
5/5 anonim válasza:
én is egyedül voltam tavaly karácsonykor. van pár barátom, akik sajna messze laknak, de velük beszélgettem skype-on. aztán lehúztamm egy jägert, és zenét hallgattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!