Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Egy kicsit egyedül érzem...

Egy kicsit egyedül érzem magam mit tegyek?

Figyelt kérdés

istenigazábol vannak barátaim csak nem a suliban ott szinte olyan igazi csak 1 van és az is lány -.- ÉN FIU VAGYOK

de a fiuk mindig azzal jönnek hogy homokos meg minden bajuk van velem pedig ha megnézzük inkább ők azok van kb 3 aki elkezdte a többi meg folytatta

a legjobb kapcsolatom a nővéremmel van de ő elballagot és most kollégista és ez az ősziszünet nagyon jó volt sokat voltunk együtt de elment vissza a kollégiumba és ilyenkor rohadt szar a kedvem amikor nyár után ment el először az nagyon szarul esett a sulit sem vártam mert a többiek megint csúfólódnak úgyebár és nem tudom mit tegyek

segítsetek valami ötlettel :'(

2013. nov. 3. 20:36
 1/4 anonim válasza:
Én is igy vok csak lányba...de nekem a nővérem sem olyan jófej, meg engem qváznak, de mindenki magábol indúl ki. Na mind1 én voltam egy táborban ahol nem tudtak rólam semmit és mindenki szerint tiszta jófej voltam meg mindenki bírt, csak azért mert nem volt előítéletük. Az óta velük vagyok jóba és sz@*rok a többiekre, még akkor is ha tudom hogy nem fogok olyan sokszor a haverokkal találkozni, de toom h van aki bír! :)
2013. nov. 3. 20:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Fontos, hogy jól állj a dolgokhoz, pozitívan. "Vannak barátaim csak nem a suliban". Ha vannak igaz barátaid foglalkozz velük! Mondjuk házi feladat után. Nem baj, hogy nem egy suliba jártok de amikor az osztálytársaid pl.: le lúzereznek akkor gondolj rájuk és nem fogod magad annak érezzni. Mi a baj egy baráttal aki lány? Semmi sőt nagyon jól jön. Ha nem kis iskolába jársz és vannak olyanok akik nem ismernek akkor iratkozz be új szakkörökbe és ismerd meg őket! A nővéredet többször hívd fel/küldj sms-t és máris kevésbé érzed magad magányosnak mert ő is ott van neked. szerencsés vagy. Gondolj bele, hogy vannak egyke emberkék akiknek nincs tesója, iskolán kívűli barátja, se iskolán belüli barátja az ellenkező nemből. SZERENCSÉS VAGY! És ha mostantól nyitva tartod a szemed legjobb barátra lelhetsz az új srácban. (már ha van olyan. Vagy bárkiében akit isin belül nem ismersz.)
2013. nov. 3. 20:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha elkezdenek veled csúfolódni egy váratlan pillanatban szólj nekik vissza valamit,amire nem is számítanának! Azért piszkálnak mert hagyod! Örülj annak,hogy vannak barátaid ők jobb esetben meg is maradnak, de a suliból egyszer elballagsz, de addig se hagyd, hogy így bánjanak veled!!
2013. nov. 4. 15:59
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :) rendesek vagytok

és megfogadom a tanácsotokat is

2013. nov. 4. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!