Halálra idegesit Palvin Barbara az ostobaságával és a beképzeltéségével. Egyedül vagyok ezzel vagy van legalább néhány épeszü ember aki egyetért?
semmilyen iskolát nem végzett ,még gimis,ha jól tudom :D (de már most idősebbnek tűnik,mint én a 21 évemmel :P )
és nem vagy egyedül vele,ha ez megnyugtat.nem idegesít halálra,de az tény,hogy marha idegesítő,hogy semmit sem tett le az asztalra,mégis millióan bálványozzák a semmiért.azért mert szép?talán.nekem speciel nem jön be.ettől függetlenül persze sok mindenkinek bejön,nyilván ezért éri el a sikereket.viszont az az én szememben nem számít sikernek,ha valakit a szülei nyomatnak.lássuk be a saját utcánkban találunk szebb lányt,mint ez a csaj.csak ők nem ilyen gazdagok,nincsenek támogatóik,esetleg nem akarnak ezzel foglalkozni.
de ilyen az élet.és mindig is ilyen igazságtalan lesz.
az a lényeg,hogy Te magaddal legyél megelégedve,és ne foglalkozz ilyenekkel.menj el úgy mellette,hogy "igen,ha ő így akar elérni valamit az életben,hát legyen."
én azzal nyugtatom magam,hogy olyat fogok csinálni amit szeretek is,és segítek is vele,ha végzek az egyetemmel. :)
azért,mert nekünk nem tetszik,az nem azt jelenti,hogy fröcsögünk.és kikérem magamnak,de én semmi kivetnivalót nem írtam,csupán leírtam a vélényem.ez a tipikus,amit Te csinálsz.hogy nem lehet saját véleményem.mert akit mindenki bálványoz,azt kell nekem is szeretni.hát szép,mondhatom.
azt,hogy befejezte-e a gimit,azért írtam,mert valaki írta,hogy nem tudja mit végzett.csak válaszoltam Neki.
És az,hogy azt írtam szerintem az utcán,vagy a lépcsőházunkban találok szebb lányt,szerintem kifejezetten pozitív,tekintve,hogy ezzel a magyar nők szépségére utaltam.nem kell feltétlen a legrosszabbra gondolni ;)
számomra nem kedves a feje.kicsit butusnak tűnik ,hogy állandóan biggyeszti a száját,de modelléknél ez így megy.megértem.de attól még van egy külön véleményem a szépségről,mivel mint tudjuk az szubjektív.nem tetszhet mindenkinek,és ezt gondolom Ő is tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!