Halálra idegesit Palvin Barbara az ostobaságával és a beképzeltéségével. Egyedül vagyok ezzel vagy van legalább néhány épeszü ember aki egyetért?
Részvétem, kérdező. Ha téged ennyire idegesít egy csaj az újságból vagy a tévéből, hogy kiírj egy ilyen stílusú kérdést, elég baj az a személyiségedre nézve.
Aki meg nem ért egyet veled, az nem épeszű . LOL. ..
"az tény,hogy marha idegesítő,hogy semmit sem tett le az asztalra,mégis millióan bálványozzák a semmiért
az a lényeg,hogy Te magaddal legyél megelégedve,és ne foglalkozz ilyenekkel "
Hát, te sem vagy különb.. ha tényleg elégedett lennél magaddal és normálisan gondolkoznál az életről , nem ilyen piti kis gyúlölködésekbe folytanád a gondolataid számodra ismeretlen emberek ellen.
El sem tudom képzelni, milyen lehet az az ember,akik HALÁLRA idegesít egy számára ismeretlen ember, akit a médiában lát. Kit érdekel ? Rosszabb lesz neked attól az életed, hogy neki sikerült valami ?
Ennyi erővel az összes nálad szebb, és előnyösebb fizikai adottsággal bíró ember idegesíthet téged, meg az összes gazdag, az összes örökös és herceg aki van a földön, a miniszeterelnökök gyerekei stb...
Még jó hogy te nem idegesítesz senkit, csak a Gyak kérdés olvasóit.
Azért 13 évesen megfelelni fotózásokon, vadidegen környezetben, hajnalban kelni, éjjel repülőn lenni, ehhez is kell rátermettség, fegyelem, alázat.
A modellek nem feltétlenül a legszebb legjobb nők, de a legfotogénebbek, akikből a legtöbbet ki lehet hozni egy fotón. Ennyi.
Aki ennek megfelel, és még 180 magas is, az be tud futni és baromi sok pénzt tud keresni, ettől még nem válik valaki ellenszenvessé vagy megvetendővé!
Te sokkal inkább...
Nem a qrva a legjobb szó arra aki a modellvilágban dolgozik, pl egy fénytechnikus biztos nem az...
A tehetetlenség és az irígység együtt nagyon rossz párosítás.
Azt pedig, hogy ki oda való és ki nem, ki alacsony, és ki magas, azt úgyis azok döntik el, akik ebben az üzletágban dolgoznak.
Úgy kb 1000 ember. Nekik úgy tűnik megfelelt.
Eddig csak orosz és cseh világhíres modellek voltak, végre akad egy két magyar is.
Én örülök ennek, és egyáltalán nem bánt, hogy ez a kislány 2000 dolcsis cipőt tudni hordani mert adják neki, és hogy még pénzt is keres mellé.
Szocializálódnin kellene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!